Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz vagyok az ágyban ezért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz vagyok az ágyban ezért szakítanak velem?

Figyelt kérdés

Nagyjából 10 hónap a kapcsolataim átfutási ideje és én rohadt szerelmes vagyok, meg bármit megtennék a páromért mindig oda lyukadok ki hogy szakítanak velem. Az oka: elmúlt a szerelem. Egy iszonyat nagy lúzernek gondolom már magamat, harmadszor járok így és nem tudom mitől. Most már a szexre gondolok, hogy esetleg ez az ami miatt nem tudom megkötni magamnál a nőket? Vagy túl fiatalokat választok, akik még nem tudják mit akarnak?

Szexuális életem nagyjából a napi 1-2 amit elbírok óvszerrel. És magát a szexuális aktust egy 10 percben letudom, mármint maga a szex részét. De a páromat sose hagyom kielégítetlenül ha az aktus során nem élvezik el.

Eléggé fáj már ez a dolog, tényleg őszinte, szeretet teljes férfinak gondolom magam, aki előre helyezi a kapcsolatát mindenek felett, de valamit valahol nagyon elkúrok..

Szerintetek a szex lehet egy ilyen ok?

2016. márc. 14. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg szeret akkor nem a szex az ok.. De attol is fugg h hany eves csajok voltak es te hany eves vagy
2016. márc. 14. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:
23F 18-20 L
2016. márc. 14. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy veled van a baj. A 18-20 éves lányok többsége még nem akarja lecövekelni magát, érzelmileg tapasztalatlan vagy éretlen, keresgél vagy kísérletezni akar. Ilyen korban nem feltétlenül szoktak hosszú távra tervezni.
2016. márc. 14. 21:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Érdekes. Férfi létemre, soha nem gondoltam erre hogy akivel együtt vagyok az csak ideiglenes társ.. De mindig úgy érzem ha szerelme esek valamit elrontok. Hogy sok vagyok vagy akármi..
2016. márc. 14. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Még válogatnak.

Bár ha jót találnak megállapodnak ők simán.

De lehet hogy 10 hónap után már elgondolkodnak hova tart ez a kapcsolat. Emlegeted -e a közös jövőt, házasságot?

Vagy csak ugy élsz bele a nagyvilágba?

2016. márc. 14. 22:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Ilyeneket nem merek emlegetni ennyi idő után, bár én nagyon komolyan gondoltam. Azt megbeszéltük hogy tervezhetünk egymással. De ebben az elmúlt a szerelem dologban, meg stb-ben nem nagyon hiszek már..
2016. márc. 14. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdésben a válasz:

"tényleg őszinte, szeretet teljes férfinak gondolom magam, aki előre helyezi a kapcsolatát mindenek felett, de valamit valahol nagyon elkúrok.."

2016. márc. 14. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:
...Méghozzá ott kúrod el, hogy ennyire rágörcsölsz erre. A szövegedből árad az a hangulat, amitől a nők azonnal leugranak egy hídról. Foglalkozz kicsit mással is, mint ennek a problémának a megoldása és egyszer csak minden helyrejön.
2016. márc. 15. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!