Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz vagyok az ágyban ezért szakítanak velem?
Nagyjából 10 hónap a kapcsolataim átfutási ideje és én rohadt szerelmes vagyok, meg bármit megtennék a páromért mindig oda lyukadok ki hogy szakítanak velem. Az oka: elmúlt a szerelem. Egy iszonyat nagy lúzernek gondolom már magamat, harmadszor járok így és nem tudom mitől. Most már a szexre gondolok, hogy esetleg ez az ami miatt nem tudom megkötni magamnál a nőket? Vagy túl fiatalokat választok, akik még nem tudják mit akarnak?
Szexuális életem nagyjából a napi 1-2 amit elbírok óvszerrel. És magát a szexuális aktust egy 10 percben letudom, mármint maga a szex részét. De a páromat sose hagyom kielégítetlenül ha az aktus során nem élvezik el.
Eléggé fáj már ez a dolog, tényleg őszinte, szeretet teljes férfinak gondolom magam, aki előre helyezi a kapcsolatát mindenek felett, de valamit valahol nagyon elkúrok..
Szerintetek a szex lehet egy ilyen ok?
Még válogatnak.
Bár ha jót találnak megállapodnak ők simán.
De lehet hogy 10 hónap után már elgondolkodnak hova tart ez a kapcsolat. Emlegeted -e a közös jövőt, házasságot?
Vagy csak ugy élsz bele a nagyvilágba?
Kérdésben a válasz:
"tényleg őszinte, szeretet teljes férfinak gondolom magam, aki előre helyezi a kapcsolatát mindenek felett, de valamit valahol nagyon elkúrok.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!