Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok egy olyan fiúval, vagy lánnyal akit hiába szerettek, de rossz a szexben?
Én hosszú évek alatt de betörtem csajomat. Azelőtt nagyon szégyellős, csak sötét szobában csak misszionárius pózban volt hajlandó bármire, ha neadj' isten kezére ment egy csepp sperma már rosszul volt és rohant lemosni...most meg azt hiszem nem túlzás kijelenteni, hogy az ágyban egy igazi kis perverz r!b@nc lett....sőt valószínűleg ha tudná, hogy most le "perverz r!b@ncoztam" fel is izgulna kicsit.
Jó mondjuk mi kezdetektől szerettük egymást, szóval az semmiképp nem volt opció, hogy akár emiatt akár más miatt ne maradjunk együtt.
Kommunikációnak hívják a szex javításának az egyik csodaszerét. Tisztán, őszintén a másikat a bizalmadba fogadva, megnyílva.
Frázis, de a jó szex összeköt, a rossz meg eltávolít. Hat a tudat alattidra, az érzékekre. Ha rossz a szex akkor így is úgyis elkezdenek a felek érzelmileg is eltávolodni, észre sem veszik többnyire a valós okát.
Volt, hogy emiatt szakítottam. Mikor kb 1perc 30 volt a leghosszabb menet, és ebbe benn a vetkőzés meg a cigi is, na az nekem nem ment.
Faszikám magát ennyi idő alatt elintézte, én meg így jártam...
ha megnézed sok-sok-sok lány ad a pasiknak több év lehetőséget, hogy fejlődjön. Nagyon soknak a partnere rossz és akkor lépnek a lányok, amikor már rájöttek, hogy nem maradnak örökké fiatalok. Szóval nem kell védeni a béna pasik többségét, mert mindenki kap lehetőséget egy fix kapcsolatban.
Az más kérdés, hogy nagyon sokan nem akarnak fejlődni, vagy azt hiszik, hogy a percek száma jelenti a fejlődést
Alapból azért, mert rossz az ágyban, nem szakítanék lánnyal. De ha azt látom, hog, ez nem is fog változni, nem akar változtatni, nincs igénye változni, sőt, engem vádol azzal, hogy túl sokat foglalkozom a szexszel, akkor ott valami nagyon mély probléma van.
Első barátnőmről pár hónap járás alatt derült ki, hogy aszexuális, 5 hónapot kellett az első szexre várni. Én élveztem a szexet, ő csak engedte. Próbálkoztam mindennel, rávezetni, megtanítani élvezni. 2 évem ment rá erre, de a végén már annyira frusztrált, hogy nem tudtam vele kedves lenni, nem tudtam szeretni. Nem szakítottam vele, de elértem, hogy kidobjon. A köveztkező lánnyal az elsővel való szakítás után pár hónappal ismerkedtem meg. Vele naponta volt szex, élvezte, nedvesedett, le se tudtam volna állítani.
Én csak azért, mert nem jó a szex, nem szakítanék senkivel, de ha a változás reménye sincs meg, akkor nincs jövője a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!