Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti folytatnátok a kapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti folytatnátok a kapcsolatot így is vagy szakítanátok a rossz szexuális élet miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon helyes,talpraesett minden meg van benne személyiségre is amire vártam kivéve a szexuális életünk. vékony,max 10 cm-es a párom nemi szerve és nem érzem hogy bennem van. Az elején nem érdekelt mert rendes romantikus férfi de az idő elhaladtával kezdem unni hogy sosem élvezem vele a szexet.
2018. jún. 1. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Én szakítanék mert ez neki is nyilván rossz érzés hogy nem tud kielégíteni és így nem érzi férfinak magát.
2018. jún. 1. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Húzzatok rá zokni és vastagabb lesz, ennyiért ne hagyd már el, legyél leleményes az istenért
2018. jún. 1. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
A megoldás: anál! :D
2018. jún. 1. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Előbb utóbb meg fogod csalni, és érthető is lenne. A szex fontos dolog egy kapcsolatban. Szakíts vele, max.találj ki valamit ehelyett, mert ez komoly önértékelési gondokat okozhat, ez kegyes hazugság lenne szerintem, lehet a következő partnernek jó lesz. Ki tudja...26nő
2018. jún. 1. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha szereted akkor lehetne benned akkora kreativitás,hogy a te kielégülésedet segédeszközzel,vagy egyéb számodra örömteli módon éritek el.De mivel "csak" egy nagyon helyes pasi szerintem jobb ha keresel mást.
2018. jún. 1. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne szakitani. Ez a dolog idovel romlani fog csak. Es vita vita lesz. Elront mindent. Jobb idoben belatni es hagyni, h mindenki megtalalja a magahoz illot. Te is egy nagyobb farkut, aki kielegit, es o is egy not, aki mindenkepp jol erzi magaz ovele.

Szerintem tisztelve a masikat szakitsatok.

2018. jún. 1. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem folytatnám,de nem is mondanám meg neki a szakítás valódi okát.
2018. jún. 2. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!