Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 centiméteres pénisszel szerintetek rossz az élet?
Mivel lány vagyok nekem nagyon rossz lenne ha 10 centis farkam lenne.
Ha van némi vastagsága, figyelsz a partneredre és jól nyalsz akkor nincs gond vele.
Kivéve az, hogy jó esetben első alkalommal amikor odakerülne a sor, hogy levetkőztök egymás előtt, akkor a látványtól fulladós röhögőgörcsöt kap...
Ami azért lássuk be, eléggé lehangolóan hatna a szerszámra.
#5-ös: Kivéve, ha izgatja az SPH. :D
Amúgy meg a nők nagyobb többsége nem is tud átélni biológiailag hüvelyi orgazmust, náluk csak a csikló orgazmus működik. Azt meg remélem nem kell mondanom, hogy a csiklót nem a farkaddal ingerled.
A másik, hogy az a kitágult, igénytelen nő, aki a farokméret szerint válogat (pl.: Gregor Bernadett: "18 cm alatt nem foglalkozok vele!"), az menjen, és dugassa meg magát egy ménessel! Ha foglalkozik a testével, és jár intim tornára, akkor egy ceruzát is meg kell tudni szorítani a hüvely izmaival. Akiben viszont tapsolni lehet, azzal nem kell foglalkozni.
Nem rossz.
Nekem sincs sokkal nagyobb és mégis elvagyok.
Én nő vagyok, és elhiszem, hogy sok nőnek számít az, hogy nagy legyen. Elhiszem, de nem értem őket xD
Ez biztos ilyen... evolúciós dolog, vagy mi. Legyen minél nagyobb farkú a pasid, mert az a legkirályabb hím.
Mondjuk van, akinél tényleg fontos, hogy nagylegyen, kell az élvezethez, volt olyan ismerősöm, aki mondta, hogy nem tehet róla, de csak 15-20 centi közötti farkaktól tud elélvezni. (biztos volt már annyi tapasztalata, hogy ezt így centire be tudta határolni...)
Én nem tudom, mennyire számítok e téren, mert én alapból pici vagyok, így a hüvelyem is kicsi, így én általában megijedek a nagyobb faroktól, és ilyenkor a férfiak engem nevetnek ki, hogy megijedek :D
Engem nem zavarna egy 10 centis pénisz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!