Normális ha irígy vagyok híres, gazdag sztárokra akik bármilyen nőt megkaphatnak?
Figyelt kérdés
Emiatt már videoklippeket se szeretek nézni mert szószerint elfog az irígység2018. máj. 11. 16:36
1/9 anonim válasza:
Nem normális. Ha ennyire fáj akkor te miért nem teszel le valamit az asztalra, hogy híres és gazdag legyél? Gondolom még helyes se vagy, de bombanőt akarsz. A normális egyszerűbb lányok akiknél esélyed lenne meg nem érdekelnek...tipikus
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy beszélsz mintha ismernél. Amúgy meg ne te mond már meg mit akarjak
2018. máj. 11. 16:45
3/9 anonim válasza:
Normális, persze, hogy az. Vannak az irigy, az irigyebb, a még irigyebb emberek, meg a közönyösek. Én spec lese szrom az ilyeneket, nem szeretnék úgy élni, hogy nem tudom valaki miért nyálazik nekem. Azért mert az vagyok aki és számító, vagy tényleg azért mert emberből vagyok.
4/9 anonim válasza:
* Sokkal jobb hidd el, úgy élni, hogy kimutatják az emberek a foguk fehérjét és látod, tisztában vagy azzal, hogy micsoda egy aljassak.
5/9 anonim válasza:
Nem, ez nem normális, hanem kbszttul szánalmas.
6/9 anonim válasza:
Szerintem normális, bár egy bizonyos kor felett már illene elgondolkodni a dolgokon.
7/9 anonim válasza:
#1 vagyok, értelmesen válaszoltam a kérdésedre. Ne mondjam meg mit akarj? ha irigy vagy akkor az ő életüket akarod nem? Ja persze tenni nem akarsz érte..Na ez a szánalom. Ismerem a fajtádat..hidd el. Hulladék pancser. Különbet kulázok nálad-
8/9 anonim válasza:
Tinikorban talán normális, de egy idő után érdemes felnőni. Ha pedig ennyire meghatározó része az életednek az irigység, érdemes tenni ellene.
9/9 anonim válasza:
Én nem lennék irigy boldogtalan emberekre, mit hiszel attól mert az újságoknak mosolyognak meg teli vannak jól is élnek? Szerinted nagy részük miért menekül a drogokba, alkoholba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!