Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a p.ncimba szeretnék piercinget, azt aki csinálja tudja hova kell tenni, hogy ne legyen balesetveszélyes? Vagy mit mondjak? Hova "lőjje"?
10 # Azt hittem nem mondja komolyan, amiket mond. Amikkel ellenérvel.
De úgy néz ki, mégis valóban irritálja. A körülmények is. Azota joformán beszologatas van es balhe nem lesz epphogy belőle. Ezt nem is hittem volna.
A számmal (illetve alatta)sem volt semmi, miután piercinget lőttek bele. Nem lett érzéketlen, gyulladt sem, meg stb. Pedig az is egy nyálkahartyás érzekenyebb bőr. Ezért sem tartok amugy tőle.
Nekem tetszenek az ékszerek. Pasikon is.
Persze ez alatt nem a túlzásokba esést értem.
Sztem izgato. Meg valahol egyedi lennék nem olyan, mint minden exe..
Egy pi.apiercingtől senki nem válik egyedivé, ahogy egy szép gyűrű sem tesz senkit egyéniséggé (most nem Zsákos Frodósra gondoltam).
Téged is az eszedért szerethet ez a srác......
De igen..egy exnőjének sem volt.
Meg talán egynek sem lesz utánam.
Privre.
Igen volt olyan barátom aki vmi golyot tett a farkába.
Gyűlöltem.folyamat felsértette a hüvelyem.
De nem kellett sokáig vele lenni miután megcsináltatta, mert amugyis szakitottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!