Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátnőmet idegesíti, hogy "állandóan" szexelni akarok.
Nekem sokkal nagyobb a szexuális étvágyam mint neki. Heti 2x találkozunk, és akkor egyből rávetem magam, de ő meg mindig lehord, hogy nem igaz, hogy állandóan csak a szexen jár az eszem, meg hogy mindig csak szexelni akarok vele... Ő leggyakrabban 2 hetente kívánja, de inkább havi 1-2x. Azok az alkalmak is olyanok, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie, hogy végre megtörténjen. A hangulatának, a menzeszének, az időjárásnak, mindennek.
Már beszéltünk erről, és kérte, hogy tartsam tiszteletben, hogy neki csak ennyi szexre van igénye, és hogy a nőknek nem megy olyan könnyen, mint a férfiaknak. Kértem, hogy mondja el, ha valami gond van, velem, magával, vagy a múltjával esetleg, de azt mondta, hogy semmi ilyenről nincs szó, és hogy ő alapból ilyen. Amúgy ezen kívül tök jól kijövünk egymással, és semmi probléma nincsen, csak ez a szex kérdés amiben ütközünk.
21/F, friss páros, 15 hete vagyunk együtt
Nem tudom egyeseknek mi baja van, de én megértem a kérdezőt. Fiatal, tombolnak a hormonok ilyen korban, persze, hogy sokszor akar szexelni. Nem éri meg önmegtartóztatásban élni. Inkább most élje ki magát, mint később, ha már családja lesz. Igen lehet kicsit többet kellene törődnie a barátnőjével. Figyelni rá, többet találkozni, éreztetni, hogy szereti, de ilyen fiatalon én se fognám visszamagam, és szexelnék a barátommal (ha lenne) amennyit csak lehet.
Kérdező, ha tényleg ennyire nem egyeznek az igényeitek, én sem jósolok sok jövőt ennek a kapcsolatnak, mert megcsalás is lehet a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!