Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak? A barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A barátnőmet idegesíti, hogy "állandóan" szexelni akarok.

Figyelt kérdés

Nekem sokkal nagyobb a szexuális étvágyam mint neki. Heti 2x találkozunk, és akkor egyből rávetem magam, de ő meg mindig lehord, hogy nem igaz, hogy állandóan csak a szexen jár az eszem, meg hogy mindig csak szexelni akarok vele... Ő leggyakrabban 2 hetente kívánja, de inkább havi 1-2x. Azok az alkalmak is olyanok, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie, hogy végre megtörténjen. A hangulatának, a menzeszének, az időjárásnak, mindennek.

Már beszéltünk erről, és kérte, hogy tartsam tiszteletben, hogy neki csak ennyi szexre van igénye, és hogy a nőknek nem megy olyan könnyen, mint a férfiaknak. Kértem, hogy mondja el, ha valami gond van, velem, magával, vagy a múltjával esetleg, de azt mondta, hogy semmi ilyenről nincs szó, és hogy ő alapból ilyen. Amúgy ezen kívül tök jól kijövünk egymással, és semmi probléma nincsen, csak ez a szex kérdés amiben ütközünk.

21/F, friss páros, 15 hete vagyunk együtt

2021. máj. 29. 01:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
16%
Dobd ki
2021. máj. 29. 09:52
 12/24 anonim ***** válasza:
68%

Már bocs, de nekem sem lenne kedvem szexelni ha ez lenne az első, amire gondolsz minden találkozásnál. Baromira nem a barátnődnek érezném magam akit szeretsz és időt akarsz tölteni vele, hanem egy eszköznek amivel kielégülsz. Mi lenne, ha a szex nem az első lenne, hanem az "utolsó" a találkozásnál? Vidd el valahová, aztán a randi végén legyen szex. Talán ha nem úgy érzi, hogy csak megdugni akarod, hanem tényleg szereted, akkor jobban lesz kedve.

Másik dolog pedig: ő élvezi a szexet? Kielégíted rendesen? Ha nem jó a szex, akkor csak nyűg és persze hogy nem/ritkán akarja.

2021. máj. 29. 10:02
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
3 diplomás értelmiségi nő vagyok..Szeretek szexelni. DE HA A párom fiatalon is így fogadott volna bassztam volna ki..Tipikusan az a pasi aki nem tudja lekötni magát,aki nem tud beszélgetni a párjával csak baszni..Míg nem találtam meg a párom 1 ilyen őslakót en is kifogtam..Csak az állatias szex érdekelte..Utána tv s sport..beszélgetni nem tudott..Mondjuk szegénykém egy sz.ros melós volt..Bármiről beszéltem vele az nem értette meg,s ezáltal még flusztrált is volt hogy értelmesebb,tanultabb vagyok nála..Próbáltam neki esélyt adni de a nőkről alkotott felfogása 18.szd-i volt..Így le lett pattintva..Azóta nem adom alább..Lehet a párod is szeret szexelni,de mellette ha mondjuk képes lennél beszélgetni is vele talán jobban nyitna..Nem 1 barátnőm pont azért viselkedett így mert egy buta suttyót fogott ki..Az ilyennek jó a plázacica is 0 aggyal..
2021. máj. 29. 10:08
 14/24 anonim ***** válasza:
57%
Frusztrált*
2021. máj. 29. 10:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
14-es.Köszi,elírtam de utólag már nem lehet javítani.
2021. máj. 29. 10:18
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Beszéld meg vele, hogy ez nem megy egy életen át. Ne sceszd el az életedet vele.
2021. máj. 29. 11:18
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
Értelmes,tanult ember nem akar 0-24 baszni...1000+1 dolog van ami leköti..Nem az állatvilágban vagyunk..
2021. máj. 29. 11:28
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
Én akkor mondtan ilyet egy pasinak amikor szar volt az ágyba..Kedves kérdező itt veled lesz a baj..Aki szar a szexbe azzal heti 1 is gáz.:-(
2021. máj. 29. 11:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Abban lehet van valami amit írtak is előttem, hogy talán ne vesd rá magad egyből stb, de erre a részre érdemben nem tudok reagálni mert nem ismerem a körülményeket.

Azt meg kell érteni, hogy minden embernek más a libidója. Neked nagyobb, és lehet, hogy a barátnődnek kevesebb. (semmiként sem törvényszerű, hogy mindig a nő akar kevesebbszer, igen gyakran előfordul az ellenkezője is). Itt a kérdés az, hogy mennyire szeretitek egymást. Ha vele szeretnél maradni, akkor ezt el kell fogadnod, és kezdj el pluszba önkielégíteni és kész. Ha pedig zavar és többet akarsz szexelni, akkor lehet érdemes olyannal lenned, akinek hasonló a libidója.

2021. máj. 29. 19:32
 20/24 anonim válasza:
60%

Nekem biztos nem kellene ilyen állatias baszni akarok mindig veled ha találkozunk típusú pasi az biztos...ezzel nem éreztet vele azt hogy szereted hanem hogy csak egy lyuk amit te állatiasan döngölhetsz mert ki vagy éhezve...mi ebben a tisztelet?

friss páros figyu ha te nem tiszteled azt hogy ne vesd rá magad egyből akkor keress magadnak egy kurvát akit orrba szájba döngethetsz ha ennyire paraszt vagy...

2021. máj. 29. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!