Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám leszoktatni a barátnőmet hogy állandóan megsértődjön?
Szerintem először próbáld meg megérteni, hogy miért ilyen, vagyis beszélgess vele ezekről a dolgokról. Abból indulok ki, hogy nem direkt ilyen sértődős, hanem valamiért érzékeny dolgokra, amik a számára fontosak, még ha neked ez nem is világos, hogy miért. A nők néha a férfi számára egész apróságon fel tudják kapni a vizet, és komolyan bántja őket a dolog, amit a férfiak meg nem értenek, pedig mi nők sem tehetünk sokszor róla, hogy ilyenek vagyunk.
Szóval, próbáld először megérteni, hogy miért ilyen érzékeny, van-e esetleg valami téma, amire különösen az, mert "leszoktatni" nem fogod tudni, legfeljebb elérheted, hogy ő magától szokjon le róla, ha rájön, hogy te tényleg nem akarod sosem bántani.
Igen az a baj, hogy az elöző barátja elég köcsög volt vele, már bocsánat a kifejezésért de nem engedte el sehova féltékeny volt a barátnőire is
önértékelési problémái vannak amit nem értek mert jó oké ha szerelmes az ember szebbnek látja az illetőt de ő magában egy szép lány tényleg gyönyörű alakja van nem az a hű de nagy melle de nem is kicsi átlagos és csúnyának látja magát és ez engem lehúz hogy hiába mondom neki hogy szép vagy stb stb beszélgetek vele nem változik a véleménye én meg nem szívesen hallgatok olyat ami nem igaz olyan mintha sajnáltani akarná magát de sajnos nem ezt tényleg komolyan is gondolja
Akkor olyasmi van, mint amit sejtettem, és ezt tényleg csak türelemmel, megértéssel, sok beszélgetéssel és bizalommal lehet megoldani. Ha elég mély az önértékelési gond és a seb, akkor ne várd, hogy x idő múlva ez el fog múlni teljesen, mert valószínű időről-időre lehetnek kis visszaesések.
Akkor hisszük el, ha egy férfi azt mondja nekünk, hogy szépek vagyunk, ha látjuk ezt a viselkedéséből is. Hogy udvarol nekünk, ahogy közeledik, hogy odafigyel ránk stb. Én mind a mai napig úgy vagyok, hogy ha pl. megnézem a barátom rólam készített fényképeit, amiket ő szeret, hát sokszor nem tudom, mit is esz rajtam. Ez egyfajta "belenézek reggel a tükörbe, úristen, hogy nézek ki" effektus - állítólag a pasiknál is van hasonló. :) Ráadásul a fránya hormoningadozásaink miatt hajlamosak vagyunk időnként utálni, és csúnyának látni magunkat alapból is.
Szóval, amit tegyél: szeresd, mutasd ki, és ha gondja van, akkor beszéld meg vele. Gondolj bele, ha ő poénkodna valami olyannal, amiről nem tudja, hogy téged bánt, akkor biztosan ő is meghallgatna erről. Biztosan fárasztó, ha szerinted felesleges dolgokon megsértődik, de ne úgy fogd fel, hogy "durci, hiszti" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!