Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves volt a legidősebb szűz, akit ismertetek?
Én egy 26 éves csajt ismertem, nyaktól lefelé jól nézett ki. Aztán az első pasija felesége lett.
Vajon ez normális dolog? 🤔
Itt a GYK-n szedtem fel egy 28 éves szűz pasit, aki amúgy tök jófej volt. Megbeszéltük, hogy beavatom, de semmi több. Megtörtént. Hetekeig nyomult utána, alig tudtam lerázni, végül a haverom kellett megfenyegesse, hogy kopjon már le. Soha többet szűz pasival!!
26N
Nem a 21 vagyok.
Sajnos egy pasi, aki évekig nem jut nőhöz, az nem ereszti azt, aki nagynehezen összejön.
És a szűz pasi elkeseredett annyira, hogy utána megszállott legyen belőle.
Ezért nem szabad szűz pasival, nem azért, mert valószínűleg rossz az ágyban. Hanem mert később erőszakos zaklató is lehet belőle.
24
Ez is igaz, de az ilyenek viszont irányíthatóak. Ha elutasítod, lehet, hogy zaklatóvá válik, de ha okos vagy akkor hónapokig ki lehet használni, és lehúzni minden pénzét. :))
Magamon kívűl nem tudom, hogy van-e az ismerősök között. Szerintem én vagyok közülük az egyedüli szerencsétlen aki nem kell egy nőnek sem.
"Soha többet szűz pasival!!"
Pedig már tépni akartam a sorszámot :(
31F
Én ezt nem értem. Ha pasi lennék és szűz huszonévesen vagy felette már elment em volna valami prostihoz.
És nem kell lázadni eskü én megtettem volna már 10-20 ezret simán ért volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!