Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legidősebb szűzlány kora érdekelne, ha van itt olyan?
Figyelt kérdés
Kort írjatok!2017. szept. 19. 19:56
1/11 Ramone válasza:
Asszem a rekorder valami 100+ os keleti nő jelenleg ha jól tudom
2/11 anonim válasza:
25L Nem siettem el, de nem vagyok kétségbe esve. Majd diploma után...
3/11 anonim válasza:
Diploma után? Ne viccelj már.
Egyetemen találkozol a legokosabb pasikkal.
5/11 anonim válasza:
Most sok a dolga, nem ér rá pasizni. Később meg a karrier miatt nem ér rá. Kell autó, lakás és továbbképzés.
7/11 anonim válasza:
20 felett már úgyis mindegy. Mert frigiddé válik. Aztán már nem gond az önmegtartóztatás. Megszokottá válik. Ha fizikailag átlukasztják, akkor is lelkileg szűzen hal meg.
8/11 A kérdező kommentje:
NA most féltek elveszíteni,kisebbségi érzetetek van,vagy miért nem szexeltek?
2017. szept. 20. 11:50
9/11 anonim válasza:
25/L, de én már lediplomáztam....
10/11 anonim válasza:
első kettő kérdésre igen a válasz+ nemi betegségeket és nemkívánatos terhességet is tedd hozzá
(előző hozzászóló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!