Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baranka kérdése:
Hány éves volt a legidősebb férfi akivel lefeküdtetek? Hány évvel volt idősebb tőled?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 14:17
1/14 anonim válasza:
48 volt, en olyan 19-20 voltam.
Elképesztően jo volt :)
4/14 anonim válasza:
A mostani pasimmal. Ő 32 én pedig 20/L
5/14 anonim válasza:
Bár én vagyok a férfi 37 a lány 14 volt
6/14 anonim válasza:
Anyukakent vajon mit szólnátok ha tőletek idősebb fickó ágyára járna a lányotok ;)
7/14 anonim válasza:
Nem kicsit beteg.. lassan terhetunk vissza a par 100 evvel ezelotti szintre hogy mar szuletesuk elott meghazasitjak a lanyokat, akkor kezelgethetnetek a 10 eveseket is beteg allatok.
9/14 anonim válasza:
6# os 7# es ijen az élet ez ellen nem tucc tenni
sajna kivánják lányaitok a tapasztalt férfit. nem a fika gyerekeket
én 46 voltam mig 20 évest,d.u,g.t,am sokáig nekem is jo volt, neki meg nagyon jó,
ha találkozunk még mindig rábukik
sok sikert a többi lánynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!