Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves volt a legidősebb szűz, akit ismertetek?
Én egy 26 éves csajt ismertem, nyaktól lefelé jól nézett ki. Aztán az első pasija felesége lett.
Vajon ez normális dolog? 🤔
Unokatesóm is a legelső pasijához ment férjhez, es soha nem volt mással. Igaz, 16 éves volt mikor összejöttek.
De nagynéném 65 éves, és minden bizonnyal soha nem volt viszonya senkivel. És biztos vannak még ilyenek.
Nekem még nem adatott meg a lehetőség :(
32
Anyám barátnője majdnem 60 éves és szűz. Apáca akart lenni egy gyermekkori trauma után, mikor stoppolt és két férfi, akik felvették, szinte megerőszakolták az autóban. Komolyan gondolta a dolgot, apáca nem lett ugyan, de senkivel nem feküdt le és egyedül él.
A szomszédom korai 40-es és szerintem szűz, a saját tesója szerint soha nem volt barátnője. Persze alkalmi lehetett, de nem úgy néz ki, mint aki keresi azt. Az idős szüleivel él még mindig, és nem igazán csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!