Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány szűz fiú lehet itt az oldalon? És hány éves lehet a legidősebb?
50-100 kb?
Az előbb egy kérdésnén valaki azt írta, hogy 36 már, de még szüz.
Van olyan aki csak azt mondja,hogy szűz azért h sajnálatból puncit kapjon.
De úgy egy 30-50 db körül lehet..
Egyik kérdésnél talán 37 éves volt a legidősebb akit olvastam,hogy szűz
#5 15? Azt nagyon kevésnek tartom.
#3 az 50-100 már reálisabb , és én voltam a 36/szűz 😅
#4 gondolod hogy barkinek is hozzott puncit a szánalom szűzség?
Amúgy fiú vagyok ( mert férfinak nem nevezhetem magam)
Hol az az itt és mikor?
A szexualitás kategóriában? A heteroszexualitás kategóriában?
Mikor? Ma? Ezen a héten? Ebben a hónapban, ebben az évben összesen?
Egyszerre (egy adott pillanatban) nem hiszem, hogy 20-nál több felhasználó nézi a szexualitás kategóriát. Nem annyira népszerű ez az oldal, csökkent a népszerűsége az elmúlt években.
15? Azt nagyon kevésnek tartom."
Azért tűnhet többnek, mert ugyanazok nyavalyognak egyfolytában, de nem hinném, hogy valójában olyan sok van. Max 25, de ennél már tényleg nem hinném, hogy sokkal több. Nem számolva a 20 alatti tini fiúcskákat.
"Amúgy fiú vagyok ( mert férfinak nem nevezhetem magam)"
Ne mondj ilyet! Miért viszonyulsz így saját magadhoz? Miért nem tiszteled magad? Hogy várod el, hogy a nők férfiként tekintsenek rád, ha te magad is fiúként nevezed meg magad? A férfiasság nem attól függ, járt-e már punciban a farkad, ezt jól jegyezd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!