Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves volt a legidősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves volt a legidősebb szűz, akit ismertetek?

Figyelt kérdés

Én egy 26 éves csajt ismertem, nyaktól lefelé jól nézett ki. Aztán az első pasija felesége lett.

Vajon ez normális dolog? 🤔

2021. máj. 28. 08:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%

6éve ismertem egy csajt akkor volt 28 és ha minden igaz a mai napig az. tehát most 34, de oka is van. egy iszonyat randa lány kiállhatatlan természettel és kilóméter magas igényekkel.

van most egy 36 éves lány akinél próbálkozok de nem tudom hova tenni a csajszit. ismerem kb 7 éve de pasija azóta nem volt és tudtommal előtte sem. lehet h ő is szűz lenne?

30f

2021. máj. 28. 08:46
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
Van nálunk a faluban egy "bolond zsuzsa" nevű nő. kb 60 körül jár és néhány éve felháborodva monta anyámnak hogy el kellett mennie nőgyógyászhoz és az a mocsok felnyúlt neki és elvette az ártatlanságát...........
2021. máj. 28. 08:50
 13/34 A kérdező kommentje:

Meghaltam a válaszolom, sokat nevettem. Jól kezdődött a napom. Köszi mindenkinek.

Amúgy vélemény szerint sem normális dolog, kell a sex.

Szerintem egészséges dolog, szó szerint a létünk eleme. Puszi mindenkinek aki válaszolt, a szüzeknek pedig kitartás ne adjátok fel és tegyétek lejjebb picit a lécet, ha már van tapasztalat az igények is mások lesznek. :*

2021. máj. 28. 08:57
 14/34 anonim ***** válasza:
94%

12es

Ez nem vicc, sok ilyen nő van, aki ezt halál komolyan gondolja. És olyan is, aki életében nem volt nőgyógyásznál, és nem is menne semmi pénzért.

2021. máj. 28. 09:22
 15/34 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom. Betegek meg elszigeteltek
2021. máj. 28. 09:25
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
A szex nem lételem. Attól, hogy nem szexelsz, nem halsz meg. A víz, a levegő, az alvás, az éves, meg az ürítés a lételem, minden más csak extra.
2021. máj. 28. 09:25
 17/34 A kérdező kommentje:

Csak, hogy ismertesse a sex előnyeit és, h miért lételem: Te sem lennél, ha az nincs!!!

XDXDXDXD

2021. máj. 28. 09:29
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Beültetni is lehet, tehát érintkezés nélkül is szülhetsz. Lételemnek azt hívjuk, ami nélkül életben sem maradnál.
2021. máj. 28. 09:31
 19/34 A kérdező kommentje:

Igazad van. XD

Én Személy szerint meghalnék nélküle :D

De persze kinek mi..

2021. máj. 28. 09:35
 20/34 anonim ***** válasza:
82%
34 éves ismerősöm volt, azóta már van gyereke.
2021. máj. 28. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!