Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves volt a legidősebb szűz, akit ismertetek?
Én egy 26 éves csajt ismertem, nyaktól lefelé jól nézett ki. Aztán az első pasija felesége lett.
Vajon ez normális dolog? 🤔
6éve ismertem egy csajt akkor volt 28 és ha minden igaz a mai napig az. tehát most 34, de oka is van. egy iszonyat randa lány kiállhatatlan természettel és kilóméter magas igényekkel.
van most egy 36 éves lány akinél próbálkozok de nem tudom hova tenni a csajszit. ismerem kb 7 éve de pasija azóta nem volt és tudtommal előtte sem. lehet h ő is szűz lenne?
30f
Meghaltam a válaszolom, sokat nevettem. Jól kezdődött a napom. Köszi mindenkinek.
Amúgy vélemény szerint sem normális dolog, kell a sex.
Szerintem egészséges dolog, szó szerint a létünk eleme. Puszi mindenkinek aki válaszolt, a szüzeknek pedig kitartás ne adjátok fel és tegyétek lejjebb picit a lécet, ha már van tapasztalat az igények is mások lesznek. :*
12es
Ez nem vicc, sok ilyen nő van, aki ezt halál komolyan gondolja. És olyan is, aki életében nem volt nőgyógyásznál, és nem is menne semmi pénzért.
Csak, hogy ismertesse a sex előnyeit és, h miért lételem: Te sem lennél, ha az nincs!!!
XDXDXDXD
Igazad van. XD
Én Személy szerint meghalnék nélküle :D
De persze kinek mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!