Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves vonzó nő vagyok. Elmentem egy ilyen biológus csávóval sétálni az erdőbe, és csak a bodzákat elemezgette. Velem van a baj, vagy semmit se akar tőlem?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 21:21
21/25 mikeXxX válasza:
Lehetsz te a világ legszexisebb nője is ha egy nyámnyila valakivel ismerkedsz.
De kinek mi a vonzó lehet neked az lennék lehet nem ezt csak szemtől szemben látni ha ismerkedsz valakivel.
22/25 anonim válasza:
Lehet hogy csak egy normális férfi, aki ember számba vett, és nem csak szép puncit látott benned, akit meg kell dugni! Nem ismerjük az egész sztorit, hogy kaptál-e bókot, vagy bármilyen apró megjegyzést! Tény, hogy nehéz megtalálni a közép útat, hogy ne érezze a NŐ, hogy csak dugni akar valaki, vagy mint ember is érdekli! Lehet itt vesztette el az egyensúlyt! Következő randin kiderül!
23/25 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit elvont a pasas és nem épp a nyomulós fajta.
Adj neki még esélyt, te is jelezheted, hogy szabad a pálya. :)
24/25 anonim válasza:
Maskor ha dugni akarsz, azt jelezd egyértelműen. Mert néha nehéz rajtatok eligazodni...
25/25 anonim válasza:
Lúzer senki! Töketlen csíra! Gyépés balfék! Én úgy megkúrtalak volna, hogy lábra nem tudsz állni utána! Már a libegőn!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!