Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves vonzó nő vagyok. Elmentem egy ilyen biológus csávóval sétálni az erdőbe, és csak a bodzákat elemezgette. Velem van a baj, vagy semmit se akar tőlem?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 21:21
2/25 anonim válasza:
Vagy csak fél.
Milyen vonzó vagy?
3/25 anonim válasza:
Legközelebb olyan helyre vidd, ami neked hazai pálya.
4/25 anonim válasza:
Hát de mit vártál a bodzásban? A macit a málnásba kell csalni. Ezt illett volna tudod.
5/25 anonim válasza:
Az fel sem merült benned hogy nem csak a szexre hajt? Eddig az volt a gond hogy mindenki a szexre megy vagy lehet lemaradtam valamiről...
6/25 kyoman válasza:
Én az erdőben nem a bodzával foglalkoztam volna!
44 F
9/25 anonim válasza:
"ilyen biológus " csávóval na szerintem már itt is baj van ... ennyire érdeklődsz iránta talán ...
10/25 anonim válasza:
Van aki nem megdugni akar, hanem beszélgetni veled?
Menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!