Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves vonzó nő vagyok. Elmentem egy ilyen biológus csávóval sétálni az erdőbe, és csak a bodzákat elemezgette. Velem van a baj, vagy semmit se akar tőlem?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 21:21
11/25 anonim válasza:
Ha az első randin nem akart azonnal rád ugrani, még ne keseredj el! Legközelebb ne erdőbe menjetek, és te is lehetnél kezdeményező ha kedved lenne a pasihoz!
12/25 anonim válasza:
Most így őszintén, mit kellett volna az erdőben veled csinálni? Megkínálni borral, betenni egy romantikus számot a magnóban és megfektetni, vagy mi? Egyszerűen egy erdős séta ilyen. Főleg egy biologussal. Egyszerűen ilyen a pasi, szereti a szakmáját. Senkinek sincs semmi baja, csak siman nem vagytok egymáshoz illoek.
13/25 anonim válasza:
Gyere be hozzám a trafikba! Beszélgetünk a dohányzásról. És ha van kémia, tudom bizonyítani, hogy nem okoz impotenciát! 😋😉😁
50Ffi
14/25 anonim válasza:
Honnan tudjuk csillagvirág mit akar, vagy sem tőled egy pasi? Mondjuk én tuti megpróbáltalak volna megdugni valamelyik bokor mögött (ha már ott vagyunk valahol - ha meg nem akkor azt előre jelzem), de ugyebár nem vagyunk egyformák. Kérdezd meg a pasit mit akar, vagy mit nem.
15/25 anonim válasza:
Légy egy kicsit vad, ragadozó vele szemben.
16/25 anonim válasza:
Véletlenül nem "Á" betűvel kezdődik a keresztneve a pasinak? :D
17/25 anonim válasza:
Sok nő van aki azt gondolja magáról hogy vonzó. közben pedig szegény olyan mint egy tál kihányt babfőzelék.
18/25 anonim válasza:
Ismerős az eset, én is így voltam az első alkalommal. Nem volt folytatás, emlékszem, és bánom. Ja, igen, 16 éves voltam.
Most is van egy 42 éves, vonzó nő, a Duna áterén sétáltunk egy ligetes kiserdőben, de vittem pokrócot, leterítettem, és egy nagyon kellemes órát töltöttünk ott, sok simogatással, csókokkal. Igaz, villamosmérnök vagyok, nem biológus, és ott nem voltak kapcsolószekrények.
20/25 anonim válasza:
Ha meg akart volna valamit, az lenne a baj. Szerintem mar előtte kellett volna valami kommunikáció, hogy benne vagy valami többen is. De lehet, neki meg sem fordul a fejében, mit szerettél volna. Első randin én sem próbálkoznék. Nem az a korosztály vagyunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!