Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők elvárásai, igényei ennyire false-ok?
No kérem, kíváncsiságból felraktam egy fotómat külföldi oldalra, ahol 8,5 pontot kaptam rá a 10-ből. Azt írja, ezzel a felső 20%-ba tartozom.
Ehhez képest, amikor magyar oldalra raktam fel, maximum 6-7 pontot adtak a fotómra.
Beszélgettem is külföldi nőkkel az utóbbi 1 évben neten, azt mondták, hogy jól nézek ki, randiznának velem, volt néhány magyar is, akik ezt mondták.
Viszont többségében, amikor csak magyar nőket kérdeztem meg neten vagy személyesen, hogy miképp nézek ki, azt mondták, hogy nem vagyok az a típus, aki után megfordulnak az utcán, nem vagyok az esetük, de nincs velem semmi para. Magyarul esélytelen.
Mellesleg magas vagyok, ápolt, igényes, sportos életmód jellemez és egészségesen élek.
Akkor most a magyar nőknek vannak hihetetlen igényei küllemre, vagy ki hazudik?
Pff na most kibújt a szög a zsákból:D "Minden nő csak pénzt akar" XD Miért nem ezzel kezdted, megspórolhattunk volna 2 oldalnyi választ:D
Ígyvan, a nők csak a pénzt akarják, szomorú, ezvan.
Na, lépjünk tovább.
"ki hazudik"
Nem feltétlenül hazudik bárki is, szerintem itt félreértés történt.
Elsősorban kultúrális okai vannak a kapott visszajelzésnek. A külföldiek izgalmasak, van egyfajta "kommunikációs kihívás" (az eltérő anyanyelv miatt), a különbségekkel toleránsabbak vagyunk. Világviszonylatban pedig a magyar pasik bombázók, bizonyos nemzeteknél meg ez nincs így.
Ugyanakkor érdemes figyelembe venni hogy külföldön a kedvesség az udvariasság egy formája, pl. ha meghív egy angol vacsorára akkor az egy gesztus az esetek nagy részében és nem valós meghívás. Így van ez a bókokkal is, ha valaki azt mondja jóképű vagy, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy lefeküdne veled.
A magyarok pesszimistább nép, mi inkább lejjebb mint feljebb becsüljük a dolgok értékét, és nálunk nem formalitás a bók. Tehát ha valaki azt mondja nem vagy gáz, akkor az nem az esélytelen KATEGÓRIA hanem az adott csaj nem akar tőled semmit.
Nőként azt javaslom hogy ne pontoztatgasd magad hanem ismerkedj: találj valakit akivel megfeleltek egymásnak ha vége a koronavírus mizérianak vagy be vagy oltva. Ha ez megtörténik akkor rinyálás helyett szexelni fogsz ha mentálosan egészséges vagy, ha meg nem akkor egy nővel az oldaladon is csak ontod a hülyeséget magadból.
Neked is egzotikusabb egy külföldi csaj, mint egy magyar. De a fotó is lehet jól eltalált. Ha lenne közöd az élethez, ezeket mind tudnád.
Ahogyan azt is hogy nem attól függ a sikered, hogy megfordulnak-e utánad az utcán. A csajszim sem vett észre egy évig a melóhelyen aztán mikor elkezdtünk beszélgetni, egyből szerelmes lett mint a tök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!