Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki szőrös honaljal strandra menni?
Osztom a 9#.
A keletnémetes időszaknak vége.
Gusztustalan ,ha leengedett karral is ott ficegve göndörödikaz izzadt szőrpamacs a hónalj alól.
Legalább trimmeld le.
Én tavaly többször voltam a strandon és nagyon sok nőnek természetesen szőrös volt. A bikiniből is látszott hogy mi van ott .
De senkit nem érdekelt és nem bámulta senki.
Mennyi buta önigazoló ember van itt.
Nem izzad jobban szőrösen, sőt egy kopasz sokall jobban izzad és jobban látszik.
Majd nézzetek meg egy borotvált fejű embert hogy csillog a feje az izzadságtól. Akinek meg haja van az semmit nem izzad a fejbőre.
Attól függ lányról vagy fiúról van szó.
Ha fiúról, merthogy 22 vagyok, mellkasom szőrös, azt nem bántom. Hónaljam is, ha strandra mennék leszedném kb rövidre, meg a felkarom leborotválnám, merthogy az is szőrös.
Ha lánynak szörös a hónalja az kicsit fura, de a szőrös kar, láb rajtuk nem annyira zavar.
Különben meg nem aszerint rendezem magam, hogy más mit gondol, hanem ahogy kényelmes nekem. Nyilván ha valami extrém kinézetem lenne, és megbámulnak nagyon, akkor változtatnék.
Azt mondják, hogy az a férfi, aki szőrteleníti a hónalját, lábát, mellkasát, az a pináját is szőrteleníti... ;)
Én nagyon remélem, hogy e kis rövid intermezzo után visszajön majd a normális testkép is a divatba, különösen hogy pl. nőgyógyászatilag messzemenően igazolták már az intim szőrtelenítés egészségügyi kockázatait, hogy pont hogy nem higiénikus, hanem az ellenkezője. Ez az egész szőrundor tiszta középkori dolog, a nők mindig kitalálnak valamit, amitől undorodhatnak és persze az ilyenekre iparágak építhetők fel.
15#
Jah hát egy olló vagy borotva amit kb 2 hetente használsz biztosan jelentős iparág.Tönkre is mennének ha mindenki szőrös lenne.
Nem ketlem hogy a Robinson Crouse megjelenesnek is vannak fanjai,de hadd döntsem már el,hogy nekem mi a jó,ha megengeded!
Persze, hogy érdekük. Viszont minden iparág, termék addig működik, amíg igény is van rá. Erre pedig van bőven. Régen közép, sőt ókorban is csinálták és gyantát, esetleg pengét leszámítva sokkal egészségtelenebb, veszélyesebb módszereket is használtak, akik persze megtehették. Azóta némileg változott a világ, sokkal egyszerűbb is lett a szörtelenítés. Nem tudom mit lehet konkrétan egy hónaljon annyira vacakolni. Borotvával 1 perc alatt megvan az egész. Ennyire parázni, hogy ciki vagy sem, míg a kérdés megszületetett annyi idő alatt eltávolításra is kerülhetett volna.
Igen, gusztustalannak már-már igénytelennek tartom, nem érdekel mennyire természetes nemtől függetlenül. Hátszőr és kilógó fülszőr is az, mégse tetszik (szinte) senkinek. Ez az ellenérv nálam nagyon gyenge lábakon áll sajnos. Ahogyan a "férfi szőrös" is, mivel a nők is azok. Nevetséges és szinte egyből cáfolható mindkét álláspont. 25f
#18 egyből cáfolható? mégis, hogyan?
mivel az egyes emberek szubjektív ízléséről van szó, nem beszélhetünk érvekről és ellenérvekről, alátámasztásról vagy cáfolásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!