Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ciki szőrös honaljal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki szőrös honaljal strandra menni?

Figyelt kérdés
Egy eve nem borotvaltam a honaljamat. Szerintetek ciki vagy mi az allaspont ezen a teren? Van kozuletek aki nem borotvalja nyarra se es ugy jar strandra? Elsosorban 18-25 evesek valaszat varom

2021. máj. 19. 22:51
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
42%
Az. En hanyok tole
2021. máj. 19. 22:53
 2/30 anonim ***** válasza:
41%
Nem, van bennem annyi igényesség, hogy rászánom azt a két percet a leszedésére, amennyit igényel.
2021. máj. 19. 22:53
 3/30 anonim ***** válasza:
74%

Nem ciki, ha valakinek nem tetszik, ne nézze. Sokan ápolatlanságnak vagy igénytelenségnek tartják, mert így alakult ki mostanra a köztudatban, de valójában természetes.

Legalábbis én, ha pl látok egy lányt, aki nem szőrteleníti a lábát, bátornak tartom. :D Sokan durván ki tudnak akadni, pedig ez teljesen rendben van.

2021. máj. 19. 22:59
 4/30 anonim ***** válasza:
66%
Én simán megnézném.
2021. máj. 19. 22:59
 5/30 anonim ***** válasza:
65%
Pasiként engem nem zavar! Ha az ágyékát sem szőrteleníti, az sem zavar! Ez csak a mostani divat!
2021. máj. 19. 23:01
 6/30 anonim ***** válasza:
67%
Én egyáltalán nem borotválom, nem hiszem, hogy azzal kell foglalkozni, hogy mi az álláspont. Lányoknál nagyon ritka, de szerintem azzal sincs semmi baj, férfiakon azért előfordul. De szerintem ha valaki azért megy strandra, hogy mások hónalját nézegesse és véleményezze, ott baj van.
2021. máj. 19. 23:04
 7/30 anonim ***** válasza:
54%

Attól függ, fiú vagy vagy lány?:D

A férfiember szőrös. It's a fact. Ami azt illeti, a borotvált férfitest röhejesen néz ki.

Nőknél az elmúlt 30-40 évben most a szőrtelenség a divat, szóval sokak igénytelenségnek fogják venni. Alapvetően annyir anekem sem vonzó, de amúgy tök természetes. És amúgy.. ha a szőrös hónaj nem is szexi, az önálló gondolat és a sorból való kiállás nagyonis az, szóval abszolút nem veszett ügy:D

2021. máj. 19. 23:14
 8/30 anonim ***** válasza:
53%
1-2 borzalmas sötétség...
2021. máj. 19. 23:17
 9/30 anonim ***** válasza:
29%

1 év? Az picit sok idő. Szerintem nem gáz. De viszont eléggé kellemetlen ha be izzad, biztos nem pár szál szőrről van szó! Tehát én azt mondom hogy szőrtelenítő krém. Vagy borotva, vagy gyanta! Inkabb mint hogy be izzadjon vagy bármi kellemetlenség érjen.

Hiába kened be reggel izzadásgatloval, ha az már úgy egyáltalán nem higiénikus.

22N

2021. máj. 19. 23:20
 10/30 anonim ***** válasza:
53%

nekem bejön a felnőtt emberekre jellemző szőrzet

és plusz elismerés, hogy meri vállalni a természetes adottságait az #1, #2 válaszával is illusztrálható társadalmi ellenszélben.

2021. máj. 20. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!