Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Senki nem vállalja az orált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki nem vállalja az orált "terepen", miért?

Figyelt kérdés

Próbáltam rossz lányoknál, Bp 13. kerületében lakom és dolgozom, tehát nem a világ végén, de nem találni fizetőset aki heti alkalmanként gyors orállal elintézne.

Ez a covidnak köszönhető?

2021. máj. 12. 13:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Most melyik részét nem értitek?

Izgalmas, itt akarom kipróbálni, hogy milyen amikor dolgozol az asztal alatt pedig "dolgoznak rajtad", és mert itt jön rám.

Ezt akarom, sé ezért fizetnék is, de valamiért munkahelyre nem jönnek (még amatőrök sem), és nem értem miért.

Azzal indokolják, hogy veszélyes.

Mennyivel veszélyesebb egy belső (8) kerületi 60cm-es falvastagságú lakásnál ahol bekker sikítozhatsz senki nem hallja?

Itt bezárom az ajtót, és lehet bármit csinálni, még sem érezné magát veszélyben mert 3 ajtóval arrébb mások is dolgoznak.

Privát mert az ajtók be vannak csukva, az irodák zárhatók, de ha valaki is picit hangosabban segítségért kiáltana mindenki összefutna.

2021. máj. 12. 14:22
 12/21 A kérdező kommentje:

10#:

Majdnem így van, ha tudnád mik folynak itt :D

Ám én nem akarok kolléganővel kezdeni, pedig lenne rá lehetőségem.

Másrészről nem akarok kapcsolatot, egy kolléganőt meg már csak nem foghatok be csak viszonzatlan orálra. :D

2021. máj. 12. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az ilyesmire nem feltétlenül büszkék a lányok, és nem fogják nyilvános helyen vallani. Valószínűleg jobban is érzik magukat a saját lakásukban. Hát meg hogy akarod bevinni? Szólsz az őrnek, hogy ő hozzám jött a szokásos délután 2es szop@sra? Hát meg feltételezem nem éri meg nekik, hogy neked ugráljanak. Valószínűleg nem nagyon tudják komolyan venni, ez nem így működik.
2021. máj. 12. 14:41
 14/21 A kérdező kommentje:

#13: Elképzelhető, hogy egy puccos irodaházban ez így működik, itt nem.

Besétál az udvarra, feljön az irodámba, és nem valószínű, hogy bárki is megkérdezné hova megy, másrészt jó eséllyel össze sem fut senkivel.

2021. máj. 12. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

Ez elég izgin hangzik 😀

Mennyit fizetnél érte?

2021. máj. 12. 17:41
 16/21 Gabipasika ***** válasza:
42%

Én elmegyek, leszoplak az asztal alól mennyit adsz? Komolyan mondom...

38/F

2021. máj. 12. 19:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak a gyakorlati megvalósítás érdekelne. Te vagy a főnök, vagy hogy tudod megoldani hogy mások ne vegyék észre?
2021. máj. 12. 19:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Csak egy részleg vezető vagyok, és az irodám olyan helyen van ami ilyen csendes, és egy udvarról megközelíthető ahol aránylag sok cég van, így senkinek semmi nem tűnik fel. Rugalmas a munkaidőm, így ellenőrizni sem ellenőriznek.
2021. máj. 12. 19:52
 19/21 A kérdező kommentje:
16#-os: Köszönök kedves vagy, de vissza kell utasítsalak téged is. :)
2021. máj. 12. 19:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Na azóta sem találtam :(
2021. máj. 21. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!