Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki annyira ronda még prosti sem vállalja?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok és szűz a külsőm miatt. Tiszta vagyok és szép ruhákban járok, fogsorom is úgy ahogy rendben van igaz fogszabályzó nem ártott volna anno. Erre rátesz egy lapáttal, hogy 12 cm a farkam az is nagy makkú és vékony törzsű szóval "gombapénisz".
Létezhet olyan, hogy SZÉP fiatal prostik (18-22) nem is fogadnának, mert annyira gáz a kinézetem?
2020. nov. 24. 17:37
2/18 anonim válasza:
Nemhogy "nem fognak fogadni", hanem a 12 centis pénisszel egyenesen a kedvenc ügyfelük leszel, kiváltképp, ha gyorstüzelő is vagy emellé.
Ezt teljesen komolyan mondom!
A higiénia szintúgy fontos, miként erre magad is kitértél?
4/18 anonim válasza:
Amúgy felnőttként is lehet fogszabályzót viselni. Rengeteg ismerősöm 25-30 éves kora között kezdett el felnőtt fogszabályzásra járni.
5/18 anonim válasza:
Egyszer valahol olvastam hogy van olyan amelyik válogat, azt mondja bocsi nem erre számítottam, vagy ki les az ablakon meglát és ki se megy hozzád. De a legtöbb gondolom csak nem válogat.
6/18 anonim válasza:
Az igényesebbek megválogatják kit engednek be a kiskapun. De a többség nem ilyen.
7/18 anonim válasza:
Mondjuk aki válogat az még prostinak se alkalmas. Xd
8/18 anonim válasza:
Vagy talán nem annyira igénytelen, hogy minden csövessel megdugatja magát. Végülis ők is emberek.
9/18 anonim válasza:
igen, pl én
31F szűz
156kg
162cm
9cm pénisz
27/32 szuvas fog
10/18 anonim válasza:
#9 gondolom ez csak irónia volt😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!