Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők vállalják be , leginkább a cuckoldot a férjük kedvéért ?
Kíváncsi vagyok , hogy az ilyesmire inkább a kevésbé iskolázott , vagy inkább az iskolázottabb , műveltebb nők hajlamosak -e ?
Én talán a kevésbé iskolázottakra szavaznék , de ez csak tipp .
Ti , hogyan látjátok ezt ?
Szerintem a kevésbé iskolázottak. Fiatalon ezeket lehet megkúrni egy belépőjegyèrt vagy koktélért a bárokban, bulikban, koncerteken. Ez az a rèteg aki ki akarja élni magàt. Tanulni lusta, életcèl a kozmetikus, pillás, körmös, vagy egy gazdag pasi.
Ezek később férjhez mennek, hiànyzik a többes szex, a swinger.
Igazából nekem is kb: ezek az érvek szólnak a kevésbé iskolázott nők mellett .
De kíváncsi voltam s vagyok , mások hogyan látják ezt , rajtam kívül .
Elnézést , hogy tudatlanul véleményt alkottam , én csak tippeltem , de lehet hogy azt sem kellett volna tennem !
Igazából én nem tudom s nem tudtam , hogy mely nők hajlamosabbak a cuckoldra , ezért is tettem fel , mint kérdést , ezt a témát és voltam s vagyok , kíváncsi a véleményeitekre . És utólag elnézést kérek , ha bárkit is , megbántottam .
Szerintem sem függ az iskolától.
Felsőfokú végzettségem van és én is megtettem a férjemnek.
Azt hiszem , kellemesen csalódtam a válaszokat illetően .
Úgy tűnik , valóban nem attól függhet a cuckold fétis , hogy kinek mi a végzettsége , vagy a műveltségi szintje .
Viszont gondolom , ehhez azért nagy bátorság és elszántság kell , hogy valaki ezt meg is merje valósítani a gyakorlatban .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!