Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállalja senki?
Figyelt kérdés
Erényövet szeretnék hordani, büntiben lenni.
Tök jó lenne napokig benne lenni.
Már régóta ki akarom próbálni, izgi játék.
2020. dec. 29. 23:38
3/8 anonim válasza:
Hát akkor vedd fel és legyél abban. Nem tudom mi itt a kérdés 😱🤣
4/8 anonim válasza:
Mert a nőnek férfi kell, nem biodíszlet.
5/8 anonim válasza:
Sosem értettem ezt adegenerált fa.szságot, de tőlem csináld!
Ha arra van szükséged, hogy valakinél legyen a kulcs, szerintem ez nem gáz.
Menj oda egy idegen csajhoz az utcán mond el neki mi a pálya...
Szerintem bárki szívesen át veszi a kulcsokat, és az első kanálisba bele b.assza neked. 😀
Ennyi szerintem belefér bárkinek. 😀
F
6/8 anonim válasza:
Nőként nekem izgatóan hangzik. Érdekelne, hogy el lehet élvezni egy férfinek akkor, ha végig az erényövben van a nemi szerve?
Ha kipróbáltad már esetleg, írd meg a tapasztalataid. :)
24/L
7/8 anonim válasza:
#6-os, igen! Nem is olyan nehéz, főleg pár hét bezártság után. De ez a fajta orgazmus a legkevésbé sem lesz kellemes, egyszerűen csak lassan kicsorog a cucc mindenfajta megkönnyebbülés és öröm nélkül. Egyébként hallottam olyanról is, aki több hónapig volt bezárva és megtanult mellbimbó izgatásra elélvezni. Ez férfiaknál nagyon nagyon nehéz dolognak számit
8/8 anonim válasza:
Ott most mi a kérdés ???
Vedd fell ! Hord! Büntesd magad vagy mást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!