Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Senki nem vállalja az orált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki nem vállalja az orált "terepen", miért?

Figyelt kérdés

Próbáltam rossz lányoknál, Bp 13. kerületében lakom és dolgozom, tehát nem a világ végén, de nem találni fizetőset aki heti alkalmanként gyors orállal elintézne.

Ez a covidnak köszönhető?

2021. máj. 12. 13:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem tudom....az én csajom mindig kapva kap az alkalmon ha lehetőség adódik leszopnia...
2021. máj. 12. 13:10
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Milyen "terepre" gondoltál?
2021. máj. 12. 13:35
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

A fizetős lányok sztem azért, mert orállal is kaphatnak el valamit, és guminak undorító íze van.

Én, mint barátnő, amikor csak lehet, kapok az alkalmon.

2021. máj. 12. 13:38
 4/21 A kérdező kommentje:

#2: Például munkahelyre.

Házhoz még csak kijönnek, pedig azt gondolnám a háznál veszélyesebb mint egy munkahelyen ahol azért vannak mások is aránylag elég közel.

2021. máj. 12. 13:40
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

Ja hat munkahelyre nem mennek ember.

Vegyél egy kocsit es mozogjal.

2021. máj. 12. 14:04
 6/21 A kérdező kommentje:

5#:

Egyszerűen nem értem, hogy ha egy kérdés fel van téve ebbe a szerencsétlen gyk-ra, miért nem a kérdésre válaszolnak emberek.

Nem kell kocsit vegyek mert van, mozogni is tudok.

Nekem itt izgalmas, itt jön rám, és pont.

Ezt akarom, ez volt a kérdés!

2021. máj. 12. 14:08
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

Munkahelyre XD XD XD

Ember te mit szívsz? Tedd le rohadt gyorsan, mert habár eddig sem az eszedért tartottak meg anyádék, de ez a cucc maradandó agykárosodást okoz...még abban a piciben is ami maradt

2021. máj. 12. 14:08
 8/21 A kérdező kommentje:

7#:

Otthonra... XD XD XD

Mit szívok? Munkahelyen elég sokat köszönöm :D

Ez is egy válasz, de mire is?....

Agykárosodott mi? :D

2021. máj. 12. 14:11
 9/21 anonim ***** válasza:
84%
És miért nem mész te lakásra? 🤷‍♂️
2021. máj. 12. 14:12
 10/21 anonim ***** válasza:
95%
Elképzelem a párbeszédet, ahogy szólok a főnöknek, hogy a 15 órás meetinget hozzuk már előrébb vagy tegyük hátrébb, mert 15:10-re jön prosti hozzám, a kis tárgyalót meg már előre befoglalták a marketinges kolleginák... XD
2021. máj. 12. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!