Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dugjam meg a szomszéd lányt?
Figyelt kérdés
Elfogja mondani másoknak?2021. máj. 12. 12:25
11/22 anonim válasza:
Minden kezdet nehéz.
Hány éves vagy 14 és 20 között?
12/22 A kérdező kommentje:
17
2021. máj. 12. 12:58
14/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom 15
2021. máj. 12. 13:31
15/22 anonim válasza:
Akkor mosolyogni rá, es szepen odalepni, es mondd meg, hogy amikor latod feldobja a napodat. Es hogy szivesen megismerned ha mar szomszedok vagytok.
16/22 anonim válasza:
Akkor vissza vonom amit írtam, ha ennyire gyerekek vagytok. Elhiszem, hogy kanos vagy a hormonok miatt, de ez nem úgy működik, hogy csak úgy megdugsz egy 15 éves tinilányt, főleg ilyen hozzá állással. Ha csak annyi a célod, hogy üríts egyet, akkor inkább hagyd békén. Ha viszont van hozzá türelmed, menj oda hozzá, hívd el valahova, írj rá, kedveskedj neki. Szépen fokozatosan. Kit érdekel, ha valaki megtudja, ez teljesen normális dolog.
17/22 anonim válasza:
Hello mindenki....good morning!!!
A kérdező csak meg akarja fektetni!!!!
Nincs szó udvarlásról, randi v kedves szavakrol. :(
18/22 A kérdező kommentje:
#17 pedig az az igazi szex
2021. máj. 12. 14:17
19/22 anonim válasza:
Kis trollocska a kerdezo. Ha nincs batorsagod odamenni hozza, de 17 evesen egy 15 eves csaj csak dugasra kene, akkor asszem kisfiam jo uton indulsz a felnottkori, nogyulolo incelseg fele. Hagyd inkabb beken, ha semmi mast nem akarsz tole.15#os voltam.
20/22 anonim válasza:
Kisfiú vagy még, de úgy tűnik az is maradsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!