Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dugjam meg a szomszéd lányt?
Figyelt kérdés
Elfogja mondani másoknak?2021. máj. 12. 12:25
1/22 anonim válasza:
Remélem nem én vagyok a szomszéd lány... (rám is rám van kattanva a szomszéd srác.)
Egyébként szerintem kedveskedj neki először, mint a többi lánynak aki neked bejött.
2/22 A kérdező kommentje:
És ha balul sül el, elutasít vagy valami és elbeszél másoknak?
2021. máj. 12. 12:28
4/22 anonim válasza:
Gumival :) Egyébként bocs' ha ilyen gyámoltalan vagy akkor sehogy sem fogod. Mert mi van ha elmondja, letartóztat az erkölcsrendészet hogy fel akartál szedni egy csinos nőt??? Próbálkozz normálisan, kulturáltan. Egyébként meg szokták mondani a nők legfontosabb nemi szerve az agya - oda kell "bejutni" ha akarsz tőle valamit (értsd.: szimpátia, bizalom, vágy a megfelelő sorrend).
5/22 anonim válasza:
Pontosan ahogy az utolsó mondta.
Kedveltesd vele meg magad. Keressd fel messengeren (vagy nem tudom mit használsz) és beszélj vele. Szervezz egy randid vagy valamit.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell
2021. máj. 12. 12:38
7/22 anonim válasza:
Farkad elő lukba bele de ovatosan ne legyél paraszt!
8/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan kell meg kedveltetni valakivel magamat
2021. máj. 12. 12:45
9/22 anonim válasza:
Oda mész hozzá...:
Szia, én egy kedves pasi vagyok, szeretnélek elhívni egy randira.
Séta a parton?
Fagyizás... :D
10/22 anonim válasza:
Erkölcsrendészet... 😂😂
Ha elutasít, elutasít, ez van, megesik. Hívd el valahova, és kész. Mi lesz, ha mások megtudák? Semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!