Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú pasik! Szokták a tinik csorgatni a nyálukat és megbámulni a nőtöket?
Figyelt kérdés
jan. 2. 18:44
1/8 anonim válasza:
Szokták. De nem csak a tinik. Nagyon jól néz ki és jóval fiatalabb nálam.
3/8 anonim válasza:
Ismerek több olyan 14-15 éves csajszit, akik simán kinéznek 18-20-nak, főleg kisminkelve, kiöltözve. Innentől nem sok értelme van a kérdésnek, hiszen az utcán senkire nincs kiírva mikor született.
4/8 SzoptimuszFővezér válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme van?
Már bocsánat.
5/8 anonim válasza:
Egyszer egy fiatal ficsúr egy étteremben olyan szemtelenül bámulta meg a nőmet, hogy a mellette lévő piszoárhoz mentem direkt amikor látta, hogy esélytelen elkotródott:-)
6/8 anonim válasza:
Igaz nem vagyok még középkorú, de volt, hogy megbámulták már tinik a feleségem popsiját.
8/8 anonim válasza:
igen megbámulom de a nyálam nem folyik nem kutya vagyok vagy kisbaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!