Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a strandon tangában vagyok és megbámúlnak az azt jelenti hogy bejövök nekik?
Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 16:16
1/13 anonim válasza:
Önmagamból kiindulva nem. Egyszerűen csak kilóg a tömegből a tangás, és kész.
3/13 anonim válasza:
Attól függ. Ha kilóg a heréd, nem biztos...
4/13 anonim válasza:
Ja a hátsód biztosan, hogy a többi részed vagy nőként bejössz-e nekik... hát baby ha nem csak a s.gged bámulja az illető hanem mást is akkor elképzelhető.
5/13 anonim válasza:
Volt egy kolléganőm aki nagyon el volt telve mindíg magától mert őt úgy megnézi mindenki.
Nem mondta meg neki senki
Persze hogy megnézték olyan kásan öltözkdött olyan színekkel és narancs bőrrel mintha nem is lenne.
Pl fekete, ruha ami normál és múanyag hatalmas piros ékszerek
Szóval nem biztos hogy jól nézel ki mert téged néznek
Lehet csak kirívó a stílusod
Főleg ha olyan standon voltál ahol 10 nőből csak te voltál tangában.
6/13 anonim válasza:
Biztos nagy s.gged van, amire ciki a tanga, azért bámulnak meg
8/13 anonim válasza:
Én is tangában szoktam lenni, de nem biztos hogy azért bámulnak mert bejövök nekik.
Józsibácsi 62F
9/13 anonim válasza:
A férfiak minden nőt megnéznek.
HA szép , ha csúnya és ha púpos azt is sajnos.
De hát mi ilyenek vagyunk.
10/13 anonim válasza:
Igen. Ép férfi kb. minden szintjéhez mérten közepesen tetsző nőt már dugna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!