Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sokszor a roma lányok megbámulnak és szemeznek velem,a magyarok pedig nem. Ők gátlástalanok azért?
Sok esetben a roma lányok megbámulnak,mosolyognak rám és látom rajtuk hogy bejövök nekik.
A magyar lányoknál életemben Max háromszor fordult ilyen elő.
Miért van ez? Roma csajok gátlástalanabbak és jobban felvállalják ha bejön nekik egy pasi, míg a magyar csajok inkább finomabban csinálják ezt és ezért sem veszem észre?
Naluk a r.banckodás, pr.stitucio nem szégyen, nem tabu, hanem legalább dolgozik. Aki kihívó, az igy vagy "dolgozik"
Mert ők ésszel valamiert adják magukat. (Lehúznak bárkit)
Es ezert az ő kultúrajukban elfogadott. Mert minden c.gany nő tudja hogy a pasik mocskosak kell nekik a p.na, es le kell őket húzni.
A c.gány pasik is OKOS nőket látnak bennük.
Csak a magyaroknál van ez hogy ingyenszex, nők kihasználása eldobása alkalmik után, és a magyaroknál nézik csak le a pr.stikat r.bancokat es kezelik le könnyű nőknek.
Lehet nekik jobban bejössz, ez miatt ne általánosíts, ha vki megtetszik, arra én is mosolygom, mind a két ffi típusnál. Múltkor a mekinél, driveba, a kiszolgáló srác cigány volt, rámosolyogtam. És korábban kis ideig jártam cigány sráccal.
N
3
Fájdalmasan ostoba vagy.
Csak a magyarok mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!