Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítanátok ha kiderülne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok ha kiderülne a barátnőtökről hogy egyetemistaként smárolt egy csajjal?

Figyelt kérdés
Akkor még nem volt a csajotok.
jan. 2. 18:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Dehogy, még akkor is smárolhatana ha már a csajom. Ki is nyalhatja.
jan. 2. 18:36
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi kislány! Ezért egy srác sem fog szakítani veled 😉. N
jan. 2. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanál a másikkal, mert előtted már volt akármilyen kapcsolata bárki mással? Ez kb. egy ilyen kérdés.
jan. 2. 18:41
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Fuh, hát nem tudom. Ez azért elég durva. Ha azt mondta volna, hogy végigment rajta focimeccs után a vendég és a hazai focicsapat, edzőstől, masszőröstől, csapat-buszsöfőröstől, az más lenne, hiszen azon férfiak, de egy csaj?! A szájával megérintette a száját? A NYELVÉT?!

Na nee, ez olyan hátborzongató!

jan. 2. 18:43
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Még akkor se, ha fiúval csinálta.
jan. 2. 18:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom, hogy még többet is csinált nővel, mert elmondta még az ismerkedési fázisban, de attól függetlenül nem hagytam ott, nem éreztem akkora dolognak. Legalább kipróbálta ezt is, ha érdekelte, nem mellettem akarja majd.
jan. 2. 18:46
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Te melyik szereplő vagy ebben a történetben?
jan. 2. 18:47
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Épp ellenkezőleg. Örülnék hogy talán így reális esélye van a hármasozásnak
jan. 2. 18:49
 9/15 anonim válasza:
100%
Ha nem volt a csajom, akkor nem mindegy?? Ha valaki ezen problémázik az nem normális.
jan. 2. 18:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt biszex barátnőm. Nem túrkáltam a múltjában, de annyit elárult, hogy ex barátnőjével "volt minden".

Őszintén szólva én sem venném jó néven, ha a jelenlegi barátnőm számonkérne: "Te mégis hogy voltál képes hozzányúlni XY-hoz?"

Ezek a dolgok az ember magánügyei.

jan. 2. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!