Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti ezt nyomulásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti ezt nyomulásnak vennétek? 20l

Figyelt kérdés

Egy pasival akivel több hónapja ismerkedem beszeltük h szexelhetnénk ha úgy alakul(jelenleg egyikünk sem vágyik többre. Az első randi is jól sikerült) de vmiért azt érzem h mindig húzza ezt a dolgot, pedig mindig ír és leírja h hogy tenne magáévá stb...

Ha megkérdezném tőle h valójában mit is akar tőlem az nagyon tolakodó lenne?

2021. máj. 11. 12:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezzel hogy nem fogja a barátnőjét dobni,mert ő mindig ott lesz neki amikor csak akarja.Míg Te csak szexre kellesz neki és ezt tudatta is veled amikor mondta hogy több nem lehet köztetek.Ha ezek után is szeretnél vele lenni akkor állj elé és kérdezz rá nyugodtan mert veszteni valós nincs.. vagy megteszi veled vagy menekül...
2021. máj. 11. 13:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik csak írásban adja elő magát, ott a barátnője neki, nem igazán akar ténylegesen szexelni veled.

Hány hónapja ismerkedtek?

3-as voltam.

2021. máj. 11. 13:20
 13/23 A kérdező kommentje:

Nekem is lassan így tűnik. Ezt mondtam is már neki, de azzal jön h ez nem igaz meg h messze lakunk egymástól így nehéz megoldani, de már elhívott magához.

3hónapja ismerkedünk

2021. máj. 11. 13:21
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Célozgatás helyett az egyenes beszédet preferálom. Szerintem jobb pontot tenni a végére, mint további hónapokig húzni az egészet.
2021. máj. 11. 13:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Basszus ha én ismerkedem valakivel és egyértelműen meg is lett beszélve hogy összejárunk szexelni,akkor csak megoldom az utazást... Nagyon úgy fest hogy csak duma van de tenni érte nulla,mert ha komolyan gondolná már rég megtette volna...
2021. máj. 11. 13:31
 16/23 anonim ***** válasza:
38%

Hát en veled nem csinálnék semmit kérdező.

Egy naív vagy

2021. máj. 11. 13:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Így olyan mintha csak házná az agyad mert ha valóban akarná nemcsak leírná hanem találkozna is veled !

A mázlista...

2021. máj. 11. 13:57
 18/23 anonim ***** válasza:
64%

Ha én valakivel találkozni akarok akkor teszek érte, akkor is ha nehéz megoldani.

Ezek csak kifogások, ha 3 hónap alatt nem lépett, szórakozik veled.

Te megtudod oldani a találkozót?

12-es voltam.

2021. máj. 11. 14:20
 19/23 A kérdező kommentje:

De hogyan hozzam fel neki h ne tűnjek bunkónak?

Vmi ilyesmire gondoltam: inkább már azt kell eldönteni h ismerkedjünk-e még tovább vagy sem.... Mert ha már nincs kedvünk hozzá akkor értelmetlen tartani a kapcsolatot.

Csak h érezze h akkor nem írogatok mint egy hülye.

Ez nem túl nyers?

2021. máj. 12. 12:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Hónapok óta húzza az agyad, te pedig arra ügyelsz, hogy ne légy bunkó. Miért lennél bunkó, ha tudni szeretnéd hogyan számolj vele? Helyedben már rég elengedtem volna, barátnője van, hónapok óta pedig hiteget téged, azaz a megbízhatóságban már levizsgázott. Még egy ilyen hülye dumát, hogy barátnőjével már nem szexel, akkor minek tartja otthon, szobanövénynek? :D Mi az amivel ennyire magához láncol? Rengeteg férfi keres egyéjszakás kalandot, akik el is mennek hozzád...
2021. máj. 12. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!