Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti ezt nyomulásnak vennétek? 20l
Egy pasival akivel több hónapja ismerkedem beszeltük h szexelhetnénk ha úgy alakul(jelenleg egyikünk sem vágyik többre. Az első randi is jól sikerült) de vmiért azt érzem h mindig húzza ezt a dolgot, pedig mindig ír és leírja h hogy tenne magáévá stb...
Ha megkérdezném tőle h valójában mit is akar tőlem az nagyon tolakodó lenne?
Nekem úgy tűnik csak írásban adja elő magát, ott a barátnője neki, nem igazán akar ténylegesen szexelni veled.
Hány hónapja ismerkedtek?
3-as voltam.
Nekem is lassan így tűnik. Ezt mondtam is már neki, de azzal jön h ez nem igaz meg h messze lakunk egymástól így nehéz megoldani, de már elhívott magához.
3hónapja ismerkedünk
Hát en veled nem csinálnék semmit kérdező.
Egy naív vagy
Így olyan mintha csak házná az agyad mert ha valóban akarná nemcsak leírná hanem találkozna is veled !
A mázlista...
Ha én valakivel találkozni akarok akkor teszek érte, akkor is ha nehéz megoldani.
Ezek csak kifogások, ha 3 hónap alatt nem lépett, szórakozik veled.
Te megtudod oldani a találkozót?
12-es voltam.
De hogyan hozzam fel neki h ne tűnjek bunkónak?
Vmi ilyesmire gondoltam: inkább már azt kell eldönteni h ismerkedjünk-e még tovább vagy sem.... Mert ha már nincs kedvünk hozzá akkor értelmetlen tartani a kapcsolatot.
Csak h érezze h akkor nem írogatok mint egy hülye.
Ez nem túl nyers?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!