Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti ezt nyomulásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti ezt nyomulásnak vennétek?

Figyelt kérdés
Csetelek egy férfival a facen. Kb 1-1,5hete. És hát szeretnék majd vele talizni is. Kérdeztem mi újság vele azt írta elfoglalt mostanában. Előtte mindig ő írt rám. Nyomulás lenne ha megkérdezném tőle lenne e kedve valamikor talizni? Ti mit szólnátok?
2018. jan. 5. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyomulásnak venném, de elvégre ez a cél, nem? Számomra nem lenne túl nyomulós.
2018. jan. 5. 22:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért vennéd nyomulásnak?
2018. jan. 5. 22:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Na most nyomulás v nem döntsd már el
2018. jan. 5. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Nyomulás de az nem jelenti azt, hogy nem örülnék neki.

Ugyanakkor ha azzal rázott le, hogy mostanában elfoglalt akkor szerintem ne erőltesd a találkozást, mert vagy ezzel akart lerázni vagy tényleg elfoglalt és ha kosarat kapsz akkor majd nézhetsz ki a fejedből, hogy most akkor melyik a kettő közül.

2018. jan. 5. 22:40
 5/11 anonim ***** válasza:
ha óvatosan rávezetve kérdezed, év nem venném nyomulásnak! legfeljebb azt mondja, hogy nem!
2018. jan. 5. 23:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Hogy vezessem rá?
2018. jan. 5. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
lenne kedved talizni vmikor? mondjuk igy... annyira buta a nők egy része h elképesztő.. tudom h a visszautasitástól való félelem a kérdés tárgya, nincs köze a nyomuláshoz
2018. jan. 6. 06:33
 8/11 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Nem értem hogy lehetsz ennyire lemaradott. Nyomulásnak venném, mert egyértelmű, hogy nem csapdlecsacsizni akarsz, nyílván ez neki is leesett. Viszont nem lenne riasztóan túl nyomulós. A "nyomulás" egy főnév, a "nyomulós" pedig egy melléknév, a válaszomban pedig nincsen semmiféle hiba. Tanulj meg szöveget értelmezni!

2018. jan. 6. 12:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Jó paraszt vagy
2018. jan. 6. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem venném :-)
2018. jan. 6. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!