Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ezt ti nyomulásnak vennétek? Mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
vipen egy 17 éves srác ismerősnek jelölt miután megnéztem az adatlapját(nincs bnője,egy suliba járunk ,am még egyszer sem láttam a suliban).visszajelöltem.
nekem bejön a srác de ha nem vesz fel msn-re, akk én venném fel őt és megkérdezném h van-e kedve ismerkedni.
nem fogja nyomulásnak venni?
én 15/L
2009. szept. 19. 23:00
1/6 anonim válasza:
én nem venném annak sőt örülnék :) 15/F
2/6 anonim válasza:
Nem venném annak, örülnék neki, h ő kezdeményezettt, és sokkal bátrabb lennnék :)
15/F
4/6 A kérdező kommentje:
ennek örülök h így gondoljátok:)))
remélem ő se fogja nyomulásnak venni xd
2009. szept. 19. 23:14
5/6 anonim válasza:
Én nem venném nyomulásnak, és örülnék, hogy leveszik a terhet a vállamról (már ami a kezdeményezést illeti), de egy kicsit azé gyanakvó lennék :D:D
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2009. szept. 20. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!