Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/50 anonim válasza:
Párhoz harmadikként csatlakozni!
Ffi
12/50 anonim válasza:
Fizetni egy lánynak hogy kinyalhassam.
13/50 anonim válasza:
Perverzkedi, ha ki köt egy igazi Dom és azt élvezi amit én is, vagy két nő és egy pasi akit ketten kenyeztetunk, és ő fordítva minket, ki éli rajtuk a dom vágyait!
15/50 anonim válasza:
Nő tegyen szivességet /, vagy fizessen nekem a szexért. ;)
16/50 anonim válasza:
Hogy fizessen a bikinis képeimért.
17/50 anonim válasza:
egy olyan ffi, aki azt vallja magáról hogy egy igazi hím dom és irányítja minden szexuális pajzán vagyunkat.sok lenne le írni mik ezek, de erre vágyom!
18/50 anonim válasza:
de van, de nem prostit akarok.
Átlagos lányt meg erre találni azért nehéz :)
A fantázia része, hogy olyan lánnyal történjen aki amúgy nem hivatásos prosti akinél ez rendszeres.
19/50 anonim válasza:
Nem nehéz rá találni, 18s szerintem. Én lány vagyok és hasonlót szeretnék, de eddig csak a szája volt nagy bármelyik fiúnak.
20/50 anonim válasza:
Mármint szeretnéd ha kinyalna egy srác és fizetne érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!