Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40en feletti nők nálatok hogy alakult a szexuális élet a fiatal korodhoz képest?
Úgy értem hogy nőt vagy csökkent?
Nyilván fiatal korban több a szabad idő kevesebb a feladat elvárás.
Ilyenkor már több a munka, háztartás,gyerek, kapcsolat is ha régi.
Értem. Akkor jó a kapcsolatod.
Van gyerek?
ezerszer jobb, mint huszonévesen. Sokkal jobban ismerem a testemet, azt hogyan működik egy férfi, mi az amit igazán szeretek a szexben, hogyan jutok el az orgazmusig. Semmi köze ahhoz, hogy az élet más területein mennyire lettem elfoglalt.
48/n
3as értem. Ez korrekt.
Reális a tested és magad ismered.
Én arra gondoltam hogy sok nő "elfárad" és a szex másodlagos.
Meg a kapcsolat megfasul és akkor már nincs vágy.
Aztán van aki szeretőt keres a fáradt lapos kapcsolatbol
40vagyok.
Csak sok környezetemben előnél úgy van hogy meglaposodik a kapcsolat,és alig vagy szinte megszűnik a szex.
Ok van akinél otthon nincs és keres máshol. Férfi prosti vagy szerető, nő is talál magának
Egy hosszú, többéves kapcsolat elfárad, ellaposodik, mindegy hány évesek a felek. Egy házasság amúgy is csupa kompromisszum, lemondás.
Alapvetően minőségibb a nemi életem, mint fiatalabb koromban, de ez szerintem nem igazán korfüggő. Az hogy sok 40-es házaspárnál vacak a szex annak köszönhető hogy már megunták egymást és túl kéne lépni egymáson csak a gyerekek és az anyagiak összekötik őket;és nem annak hogy 40 felett már nem érdekli őket a szex.
Attól függ ki mennyire igényes a nemi életére és a partnereire, ami házasság és gyerek mellett nem megy.
Fiatal koromban, nagyon kívántam, nagyon nem is volt ami elvegye tőle az időt, energiát.
30-as éveimben hosszú időn keresztül nagyon lecsökkent a libidóm. Vagy pont az volt, amit te is írtál. egyéb teendők miatt nem kívántam. Többre értékeltem egy szabad órát relaxálással, pihenéssel tölteni.
Aztán nagyjából ahogy betöltöttem a 40-et, ismét az egekbe szökött, szinte 180 fokos fordulatot vettem ezen a téren. Bár ehhez biztos az is hozzá tartozik, hogy megtanultam nem a munkának, háztartásnak élni. Mostmár előrébb tudom helyezni ha úgy van a kikapcsolódást, szórakozást, pihenést, na meg a szexet. Ráadásul élvezni is jobban tudom. A szexet, a partnerem, a bennük, bennünk lévő lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!