Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként volt már szexualis kalandod nálad jóval fiatalabbal?Ha igen mennyi volt a korkülönbség?Vagy nőként van aki fantáziál erről?Vagy tenyleg csak minket pasikat izgat néha fiatalabb korosztállyal élvezni?
Igen, vannak hölgyek akik a fiatalabb korosztályt IS kedvelik, meg olyanok IS akiknek kimondottan zsánerei a fiatal fiúk. Mondjuk hogy a GyK-n találod meg az nem valószínű...
Ha ilyet keresel akkor Retropois a covid után vagy swinger.
Fèrfikènt ìrok.
20 èvesen voltam 45 èves nővel, de azt soha se fogom felejteni az tuti.
Kicsit spirituális szemlèletű termèszetes ès nagyon dögös anyuka volt akinek a fia velem egyidős volt ès egy randi oldalon ismertem meg. Majd Kecskemèt panelrengetegèben randiztunk, stresszeltem de pikk pakk a lakásán voltunk.
A test ès maga lehetősèg egyèrtelműen magával ragadott.
Amikor megkèrdeztem tőle mièrt ilyen fiatal pasival kezdetg mint èn, azt mondta bennetek ott van mèg a tűz ès az a kíváncsiság ami engem beindìt.
Kívánok minden fiatal pasinak egy ízlèsènek megfelelő idősebb partnert aki új dimenziòkat nyit nálat.
Huszonéves koromban főleg az elején hajtott a kíváncsiság.
65 éves volt a legidősebb, minden korosztályt végigpróbáltam.
Elsőre emlékszem mikor egy 60 éves nővel voltam huszonévesként.
Annyi cucc még soha nem jött ki belőle, a plafontól a falig minden majonézes lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!