Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan titkos szexuális vágyatok van ami szerintetek soha nem fog beteljesülni?
Figyelt kérdés
Írjátok le részletesen és kort + nemet is! Kíváncsi vagyok, hogy mások milyen dolgokra vágynak.
22L
2020. jún. 30. 19:22
2/28 anonim válasza:
Most egy sem jut így hirtelen eszembe Lacika :D
4/28 anonim válasza:
Meg akarom dugni Jennifer Lopez fenekét
24F
6/28 anonim válasza:
3 pasival együtt lenni úgy, hohy a fiúk is foglalkozzanak előttem egymással.
7/28 anonim válasza:
Nem éppen szexuális, de férfi létemre szeretek női ruhákba öltözni. Tudom, hogy ez sokakat kiakaszt, és gyakorlatilag 15 éves korom óta titkolom, de nagyon vágynék arra, hogy ez hétköznapi dolog legyen, és én is nyugodtan öltözhessek így bárhová. Persze amíg én élek, ilyen nem lesz. Olyan, mint egy börtön.
26/F
8/28 anonim válasza:
7! A transzvesztik pont ezt csinálják csakxólok.
9/28 anonim válasza:
Igen, és azt is látjuk, hogy a legtöbb ember főbe lőné a travikat és a hozzám hasonló embereket. Szigorúan miután jól megkínozták őket persze. Nekem pedig nincs olyan erős öntudatom, hogy mindazt, amit kapnék, el tudjam viselni.
26/F
10/28 anonim válasza:
Titkosnak nem titkos, de 2 japó csajt honnan szedjek össze 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!