Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek vannak vagy lehetnek beteges titkos szexuális fantáziájuk?
Szerintem a legtöbb embernek van titkos fantáziája, de ebből nem túl soknak van beteges. De ez attól is függ, kinek mi a beteges. Nekem van egy-két beteges fantáziám, amiket ki is próbálnék, ha volna rá lehetőség.
31/F
Nem mindenkinek vannak, de a legtöbb embernek biztosan van olyan titkos vágya amit nem mer akárkinek elmondani/ felvállalni. Viszont ezek nagyrésze nem beteges (pl szerepjáték, bőr ruha stb). Viszont ahogy írták fentebb, mindnekinek más a beteges kategória. Pl sokszor olvasom itt hogy valakinek az anál is beteges mert hiába nővel csinálja a pasi, az meleg dolog hogy fenékbe akarja tenni:D meg a lábfétist is sokszor betegesnek titulálják. Nekem ezek nem az a kategória. Én pl amit eddig csak a mostani páromnak mertem bevallani és kérni, az az hogy lepisiljen. Másnak biztosan beteges ez a dolog, én még nem érzem ezt annyira annak. Mindenkinek máshol van a határ. Nekem pl ami már beteges az a nagyon durva, sebekkel deformációval járó dolgok pl punciösszevarrás, összekötni úgy egy nőt hogy pl a melleit körbekötik és teljesen összeszorítja a kötél és vörös lesz, légzéskontroll is elég durva tud lenni, egy kis időre elájulsz aztán visszahoznak az 'életbe', sokkoló stb nálam pl ezek ütik ki a biztosítékot
N
6# A pisilés szerintem a világ legtermészetesebb folyamata és nagyon intim dolog részese lenni, amikor a partnered, akit szeretsz, nem elvonulva, tabusítva csinálja, hanem érezheted közvetlen közelről.
Az anál szex sokkal nehezebben emészthető dolog szerintem, mivel az már nem természetes folyamat, hogy kimenetbe dugsz kimenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!