Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiatal lányok akik nem tudják kiélni valamelyik perverzebb fantáziájukat?
Nem tudom kiélni az amúgy szerintem nem perverz vágyaimat, mert nincsen barátom.
19/L
tegnap 23:35
Gondolom olyannal meg aki nem a barátod bizalmi kételyek miatt nem menne. Mit gondolsz azokról akik túlléptek az ilyen aggodalmakon?
Nagyon sok minden van amit szeretnék kipróbálni, de talán
vannak, olyan dolgok, amiket erkölcsi okokból ki sem ejtek a számon nem, hogy meg is valósítsam.
18/L
Nekem van barátom, aki meg is valósítaná velem, de nem merem nagyon mondani neki. Pedig ő is imád vadulni.
Engem pl: izgatna ha teljes erőből lefogná mindkét kezemet, durván harapdálna.
ma 08:18
Mik azok a dolgok? Nincs semmi következménye nyugodtan elmondhatod. Engem érdekel. Nem ítélkezem. :)
ma 07:36
Miért nem mondod el neki ha ő is erre vágyik? Amúgy konkrétan mit értesz az alatt a kényeztetés alatt?
ma 09:49
Volt lány aki szerette. Főleg szex után szoktam így bevadulni. Úgy kell megharapni h kicsit fájjon mert az izgató de ne maradjon nyoma így nem szabad túl nagy erővel harapni. Amúgy a kisebb harapásokat én is imádom a nyakamon pl.
A harapdálás pedig nem túl erős karmolással kiegészítve az igazi. :)
Vérivás, vágások, fojtogatás, cross dressing...
Nem nagyon találok hozzá senkit. Na, meg ugye fontosak az érzelmek. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!