Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomulnak a fiatal srácok rám ha látják, hogy idősebb vagyok náluk?
Mert nagy valószínűséggel 36 évesen oda versz pár 20-22 éves lánykát és szerintem nem csak én de a nagy röbbség is inkább téged választana, nert te különlegesebb vagy a korodnál fofva, mint aki fiatalabb nálunk.
Pont mint a bor.
Nyilván nem járni akarnak veled,vagy feleségül venni.:-)
N3em telje3sen normális dolog,neked is inkább már a saját családoddal kellene törődnöd,gyermeknevelés stb.
Lehet úgy nézel ki, aki be merne vállalni fiatal srácokat. Vagy pedig letagadható a korodból 10 év. (diszkóban nehéz felismerni)
Az én párom is 30+, de néha 20 évesnek nézik, amikor nyáriasan öltözik.
Lehet csak tudják, hogy mi a jó. Nekem pl a legjobb szexuális élményem egy érett 37 éves nővel volt. Ráadásul beszédpartnernek is jobbak legalábbis Számomra, mert érettebb a gondolkodásuk. Persze ez egy régebbi élményem és azóta volt kellemes csalódásom nálam fiatalabb lányokkal de az idősebbek mindig is gyengéim lesznek :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!