Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejön, ha egy pasi magasabb? 190 cm vagy
több?
Nőként 180 vagyok és már ez is sok. Ruhák, ágyak, kocsik, cipők, és sorolhatnám.
Nekem egy Mazda MX-5 kocsim van, már nekem is alacsony, ha olyan a hajam, te beleférnél egyáltalán?
2021. máj. 4. 14:25
A #11 válaszadónak mondom, igen, belefér egy 190 magas ember.
[link] 2021. máj. 4. 14:30
Én 165 centi vagyok és elég formás (70 kg). Vonz, hogy a pasi magasabb nálam, de nekem a 190 centi már-már túl magas, így az nem igazán csábít.
2021. máj. 4. 15:48
Azért a nagyon magas pasik közt sok az amorf testalkatú, akiken látszik, hogy hormonzavarosak, csámpásak, esetleg a fejük, arcuk árulkodik arról, hogy nem épp egészséges a hormonháztartásuk. Nyilván vannak jóképűek, egészségesek, de sok a nyomi. Akiken semmi vonzó nincs, csak az, hogy magasak.
2021. máj. 4. 16:36
Nekem nem jönnek be egyáltalán a magas pasik. Az egész családban 190 centi fölöttiek a férfiak és szinte kitöröm a nyakam miközben beszélek velük.
Én 173 centi vagyok,vékony, homokóra alakkal és hosszú lábakkal, a párom pedig csak pár centivel magasabb nálam.
2021. máj. 6. 02:33
190 nekem már sok, azt se látnám, hol van vége, mert elég alacsony vagyok. De a hozzám képest magasabb pasik bejönnek, sőt, csak a magasabb pasik jönnek be. Tehát egy magasabb énemnek bejönne a 190. 164 cm vagyok, homokóra.
2021. aug. 17. 16:17
A hormonzavarosan amorf magas pasik 2 metertol kezdodnek. 195 cm vagyok, sportos es ruhakat is talalok magamra :D
2021. aug. 17. 17:26
Igen a hormonzavarok valóban inkább a 2 méter feletti magasságnál jellemzőek.
De az igaz, hogy általában már 190 cm felett sem éppen előnyös az arc, a testarányok. Ugyanúgy mint ahogyan a 170 cm alatti férfiak esetében sem.
Az ideális, vonzó magasság nagyjából a 175-185cm között található.
Aki efelett vagy ez alatt van, az már nem esik bele a szexi kategóriába, vagy túl alacsony vagy túl magas.
/190 feltti F/
2021. aug. 18. 07:02
Én 180 centiméter vagyok, de már sámlira állított az esküvői fényképész, a feleségem 175. Szerintük már ennyi különbség kevés. A nő feltupírozott haja akkor már magasabb lenne a képen.
febr. 1. 11:53
Nagyon. Meg az is, ha nem, ha a pasi bejon es hosszulabu is.
febr. 1. 20:07
További kérdések: