Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki imádja a poposexet Ádi is kapni is?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha őt egy pasi, illetve ha ő jatszik a pasi fenekével. ( Nyalni,ujjazni, vibrizni)2021. máj. 3. 06:12
11/19 anonim válasza:
Én imádom, főleg úgy, ha többen vannak bennem! 😜
12/19 A kérdező kommentje:
Többen?a popodba? Gondolom egymás után
2021. máj. 3. 09:19
13/19 anonim válasza:
Akkor megpróbálom kicsit közérthetőbben 😉
Imádom adni és kapni, főleg úgy, ha többen vannak bennem: bizonyára nem tudod, hogy nekünk három bejáratunk van 😜😂
14/19 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2021. máj. 3. 09:36
15/19 anonim válasza:
1. Elég nagy modortalanságra utal megkérdezni egy hölgytől a korát.
2. A válaszomat nem ismerkedési céllal írtam, vőlegényem van és együtt járunk privát buliba, illetve swingerbe.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem mert ismerkednek. Csak inkább az fiatal generáció nyitottabb
2021. máj. 3. 09:44
18/19 anonim válasza:
Nincs szerintem korhoz kötve, aki szereti az mindegy mennyi idős!!
19/19 anonim válasza:
Egyszer feldugtam a pasimnak egy uborkat
Ő kért meg rá
Utána elbőgte magát a fájdalomtól
De én élveztem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!