Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincsenek manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek manapság normális férfiak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincsenek normális férfiak azt tapasztalom. Lehet jönni azzal, hogy én választottam rosszul de nem vagyok benne biztos, szimplán egyre betegebbek az emberek. Olyan elvárásokkal, fétisekkel, hogy borzasztó. Na és a hűség sem divat már. Rendesen felfordul a gyomrom a párkapcsolattól. A környezetemben is mennek tönkre a kapcsolatok és megcsalja mindenki a másikat. Borzasztó, hogy ennyire nincsenek már akaraterős, hűséges, normális férfiak. A másik meg, amiket néha itt gyk-n olvasok, elképesztő. Sokszor az van, hogy a normális gondolkodású embereket nézik le.

2021. ápr. 30. 13:58
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Plusz 10/10 nem? :)
2021. máj. 1. 10:30
 52/57 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre nehéz megtalálni azt akinek hasonló elvárásai vannak. Ha 10/10 az elvárás akkor mondjuk egy kicsit nehezebb de ez van😅
2021. máj. 1. 10:34
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Egy normálisabb srác sokkal kevésbé fog feltűnőskődni, mint egy nagyarcú hülyegyerek, ezért nehéz ilyet találni. Egy normálisabb srác kevesebbet jár bulizni, inkább a barátaival van, és miután a legtöbb kedves fiú visszafogott is egyben, ezért nem nagyon mernek nálad kezdeményezni.

Én normális fiúnak tartom magam, nincsenek nagy elvárásaim a lányok terén, de még így is szinte vadászni kell a rendes lányokat, úgyhogy én is hasonlóan látom ezt a helyzezet.

19/F

2021. máj. 1. 11:28
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
#53 teljes mértékben igaz.
2021. máj. 1. 11:33
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
#53 jól leírta. A normális pasik dolgoznak, otthon vannak, edzenek, családjukkal vannak, kirándulnak. Nem járkálnak olyan helyekre, ahol te vadásznád őket. Emiatt nehéz találni ilyen pasit, mert nem nagyon tudtok hol találkozni. Erre kb elszállt az esély gimi és egyetem után. Onnantól kb csak a munkahelyén ismerheted meg:D
2021. máj. 1. 11:37
 56/57 A kérdező kommentje:
Igen valoszinu ez a helyzet. Én is inkább itthon vagyok és tanulok szóval interneten kizárt h találjak rendes ferfit. Jól el vannak bújva az tény :)
2021. máj. 1. 22:16
 57/57 anonim ***** válasza:
51%
Foci meccs!
2021. máj. 1. 23:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!