Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincsenek manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek manapság normális férfiak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincsenek normális férfiak azt tapasztalom. Lehet jönni azzal, hogy én választottam rosszul de nem vagyok benne biztos, szimplán egyre betegebbek az emberek. Olyan elvárásokkal, fétisekkel, hogy borzasztó. Na és a hűség sem divat már. Rendesen felfordul a gyomrom a párkapcsolattól. A környezetemben is mennek tönkre a kapcsolatok és megcsalja mindenki a másikat. Borzasztó, hogy ennyire nincsenek már akaraterős, hűséges, normális férfiak. A másik meg, amiket néha itt gyk-n olvasok, elképesztő. Sokszor az van, hogy a normális gondolkodású embereket nézik le.

2021. ápr. 30. 13:58
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
72%
Ahhoz normális nőnek kéne ám lenni, hogy értékelve legyen. Én sosem csaltam meg senkit, de azért be tudnám mutatni a női nemet is. Másik, hogy vannak normális férfiak. Csak általában ez nem trendi a nőknek. Ugyanis ha hiszed, ha nem, csomó nő élvezi, ha konfliktus van. A nyugalom túl unalmas. Azt se felejtsük el, hogy a normális szó értelmezése is más a két nemnél. Míg férfiaknál ez inkább személyiségre, jellemre vonatkozó értelmezés a nők felé, a nőnek a normális = amiket fent leírtál, de legyen mellé minimum Chris Hemsworth kinézetű is. F
2021. ápr. 30. 14:08
 12/57 anonim ***** válasza:
84%
Igen ez mindkét oldalról igaz. Van rengeteg srác akinek olyan a megcsalás mintha biciklizni tanulna és ha már megy neki sose felejti el de ha megnézed a szórakozó helyeket amikor a s eggrészeg 15 éves lányok majdnem az árokban fekszenek az sem szebb látvány. És persze a lányok felől sem idegen a megcsalás. Ez mind emberfüggő. Sajnos ilyen világot élünk. Vannak gyökér srácok is és ugyanilyen lányok. Persze aki meg normális is mindig az ellenkező nem gyökereit fogják ki mivel ők vannak többségben
2021. ápr. 30. 14:10
 13/57 anonim ***** válasza:
70%

Jól látod a normális pasi érték. Hülyékkel meg ne foglalkozz.

Egyébként meg kereslet-kínálat, annyit "kérj" amennyit te is adsz, azaz a saját szintedhez lődd be a "célkategóriát". Ettől még lesz egy csomó pasi aki meg akar majd dugni, s lesz köztük elég sok akinek különböző "extrém" vágyai vannak.

2021. ápr. 30. 14:12
 14/57 A kérdező kommentje:

Sajnálom. Én azt tapasztalom, hogy pont a férfiak nem tudnak normálisak lenni, mert volt pár csalódásuk. És ha találkoznak egy rendes lánnyal azt teljesen összetörik..

2021. ápr. 30. 14:12
 15/57 anonim ***** válasza:
81%

#14: ugyanezt tapasztalom én is

N

2021. ápr. 30. 14:16
 16/57 anonim ***** válasza:
72%
Rossz helyen keresed őket.
2021. ápr. 30. 14:19
 17/57 anonim ***** válasza:
86%

Óóóó parttalan vita indul, 3...2...1...:D

Az a gond az ilyen kérdéssel, hogy mivel radikális, ezért egyrészt nem is valós, másrészt radikális választ generál.

Azaz átcsap egymás pocskondiázásába mindenféle cél nélkül:D

Igen, vannak szörnyű férfiak, és vannak szörnyű nők.

Az érettségi korhatás is úgy tűnik feljebb tolódott. De ez nem azt jelenti, hogy az egész alatta levő generáció Taigetosz-pozitív, csupán zt, hogy ők később érnek be. De ez várható volt, hisz manapság az a normális, ha 25 évesen még szülőkkel lakik az ember, még tanul, eltartják... a házasság úgy unblock nem menő, ezzel együtt az elköteleződésre is csökken a zigény (vagy a mersz?).

Kár ezen rágódni, Kérdező:)

Tarts ki amellett amilyen vagy, határozd meg az értékeidet, legyél kifelé is határozott. Hidd el, majd jön egy olyan akinek pont ez kell és elég felnőtt is ehhez.:)

A GYIKot meg ne vedd alapnak, az itt lévő nők fele férfi, a 22 évesek 40%-a 18 alatt van..:D és ecetes lábfétisesből is csak 1 van, csak gyorsan tud újraregisztrálni:D

2021. ápr. 30. 14:21
 18/57 A kérdező kommentje:

Annyian írtatok húha..

Szóval az a baj, hogy a férfiak tele vannak elvárásokkal. Legyen ilyen, legyen olyan a nő stb. Legyen természetesen 10/10-es... nehéz megfelelni nektek és valamilyen szinten mindig azt választjátok, akit könnyebb megszerezni. Vagy inkább a dugás kell nektek, mint egy lány aki felnéz rátok és tiszta szívéből szeret.

2021. ápr. 30. 14:23
 19/57 anonim ***** válasza:
77%
Én például pont leszarom a szexet ilyen téren. Inkább egy normális nő mint valaki akinek csak a pénzem vagy a farkam kell.
2021. ápr. 30. 14:25
 20/57 A kérdező kommentje:

Szimplán kétségbe estem már, mert nincs olyan személy, akivel tudnék családot alapítani és lehet inkább egyedül maradok. Nem tudok már bízni vagy hinni.

2021. ápr. 30. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!