Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek manapság normális férfiak?
hogyne lennenek vannak rendes ferfiak. igaz tobbseguk boldog kapcsolatban es ezert nem szabadok :)
en csak normalisak ismerek a barati korombol, ugyanis a baratokat megvalogatom.
F
Csak azthiszed hogy minden fiu elvarja az analt
De egy csomo fiu pl buz.snak tartja es ockodik tole:D
Maga a fő kérdés bennem is felmerült már párszor, bár nem vagyok túl idős. Igazából ha valakit többször utasítottak vissza vagy alapból nehezen talál párt, akkor sok olyan eset van, amikor az első alkalommal ha van valami próbálkozás, akkor már bele is ugranak a kapcsolatba, ami lehet nem egy jó személlyel történik. Ez mind-mind elhamarkodott és mindkét nemre igaz.
Továbbá az, hogy kinek mi a normális az is szubjektív, ha azt nézzük ma is van egy norma, amihez én nem tudok alkalmazkodni, mert nekem más az értékrendem. Továbbá a "normálisabb" réteg akire gondolhatsz, nagyon félnek a visszautasítástól így nem is nagyon mernek leszólítani lányt meg ugyanez fordítva vagy már belefáradtak és amiatt.
De nem hiszem, hogy fel kéne adni! Az análhoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy én se szeretném, de ha olyan párt talál magának az embert, aki megérti és felfogja akkor nincsen baj, ez mind kommunikáció dolga már.
Sok sikert azért!
20/L
Ebben teljesen egyet tudok érteni veled. Ha valaki túl kétségbeesett valószínű elhamarkodhatja a dolgokat vagy épp el se meri kezdeni az egészet. És egyébként a tapasztalat nem életkortól függ feltétlenül. Persze azért egy 15 éves ne adjon párkeresési tanácsot😅 a 20as években márt azért szerintem elfogadható. És az mindenképpen igaz hogy nem kell feladni😁
Az én elváràsaim egy nő felé
Tisztelet, becsület, hűség, család iránti odaadás, háziasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!