Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek manapság normális férfiak?
Nem mindenkinek a pénz vagy a f.rok kell. Én megelégszem egy meghitt beszélgetős romantikus esetével is azzal, akit szeretek.
Engem amúgy a férfiak törtek össze, mert mindegyiknek volt már csalódása és nekem már nem akartak megnyílni. Borzasztó. Lassan fél éve, rá se néztem senkire.
26 éves vagyok.
Köszi a választ! Sajnos nem az én korosztályom vagy...
Ne add fel, lehet még találni normális férfit! :)
Köszi. Nem tudom valamiért nem megy. Volt olyan h közölte a pasi, hogy nem tud megnyilni mert mit tudom én hány csalódása volt már. Aztán közben másokkal összefeküdt... de tudnék mesélni.
Te mennyi idős vagy?
Nem azért írtam ki, hogy part keressek. :) csak el vagyok keseredve mik vannak. Láttam itt olyan kérdést h normális-e ha valaki a rokonával/ családtagjaival szexel és valaki válaszolt, hogy ez beteg dolog aztán még őt szedték szét :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!