Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek manapság normális férfiak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincsenek normális férfiak azt tapasztalom. Lehet jönni azzal, hogy én választottam rosszul de nem vagyok benne biztos, szimplán egyre betegebbek az emberek. Olyan elvárásokkal, fétisekkel, hogy borzasztó. Na és a hűség sem divat már. Rendesen felfordul a gyomrom a párkapcsolattól. A környezetemben is mennek tönkre a kapcsolatok és megcsalja mindenki a másikat. Borzasztó, hogy ennyire nincsenek már akaraterős, hűséges, normális férfiak. A másik meg, amiket néha itt gyk-n olvasok, elképesztő. Sokszor az van, hogy a normális gondolkodású embereket nézik le.2021. ápr. 30. 13:58
31/57 anonim válasza:
Most mondhatom én is ugyanezt amit te kedves kérdező. Én is azt tapasztaltam amit te csak a másik oldalról. Nem egy ilyen csalódásom volt. Dehát ez van. Hiába próbálnánk megváltani a világot nem tudjuk. Én pl alapvetően régebbi stílusú vagyok attól fűggetlenül hogy fiatal vagyok a magam 21 évével nekem is elég lenne néha egy egyszerű beszélgetés is a megfelelő lánnyal de az igények a lányoknál is ugyan úgy változtak mint a srácoknál. Meg kell találni azt a kevés embert aki hasonlít ránk csakhogy ez marha nehéz de egyszer majd csak összejön.
33/57 A kérdező kommentje:
Néha azt érzem várhatok és sosem jön el. Talán a macskaimmal fogok megoregedni:) de én úgy vagyok vele h azért nem kell h legyen valaki, mert hogy ne legyek egyedül.
2021. ápr. 30. 14:46
34/57 anonim válasza:
Jajj, ne butáskodj már... Van ám élet 30,40 felett is;)
35/57 A kérdező kommentje:
Talán igazad van:)
2021. ápr. 30. 14:52
36/57 anonim válasza:
Ha azért lennél valakivel hogy ne legyél egyedül az úgyse éri meg husszú távon egyik félnek sem csak megbántás lenne a vége. Nekem is volt olyan időszakom nem is olyan rég amikor azt hittem hogy egyedül maradok örökre persze a tény hogy még most is egyedül vagyok az nem változott😅 de a gondolkodásmódom sokat változott ezidő alatt. De majd lehet hogy a jövőben összefutunk az utcán te a macskáiddal én meg a kutyáimmal🤣 de azért kívánok sok szerencsét a jövendőbelid megtalálásához😁
37/57 anonim válasza:
Ne viccelj már... Még a 30 is jóval odébb van :) Szedd össze magad és MOSOLYOGJ! Meglátod az élet visszamosolyog majd rád!
38/57 A kérdező kommentje:
Hat figyelj, nehéz manapság rendes part talalni :) de ki tudja .. talán léteznek még csodák, ha az életem most nem éppen a legjobb. Köszönöm :)
2021. ápr. 30. 14:56
39/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jó lenne már ha mosolygna ram az elet,mostanában kicsit megviselt állapotban vagyok:)
2021. ápr. 30. 14:58
40/57 anonim válasza:
Képzeld léteznek csodák ez így igaz. Mint az én esetemben is hogy egy átlagos kisvárosból jött srácnak lehetősége volt összejönni egy pont ugyanolyan lökött mint én de gyönyörű francia lánnyal. Még én se hittem el hogy létezik ilyen de megtörtént. Éshát ilyen az élet. Furcsa kicsit zavaros és kiszámíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!