Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit választanátok? Szűkület miatt műtétre kell mennem. Más megoldás nincs. Viszont a doktor több féle megoldást is felajánlott. Ezek közül melyik lenne a számotokra legkívánatosabb?
Szavazást akartam, de ekszúrtam
Tehát:
1) bemetszés
2) laza metélés
3) feszes metélés
Szerintem a legtöbb nőnek fogalma sincs arról, hogy ezek pontosan mit is jelentenek
Nekem volt egy exem akit szintén műteni kellett, választhatta hogy teljesen körülmetélik vagy csak csinálnak egy bemetszést, viszont akkor lehet kiújul a probléma. Utóbbit választotta. Személ szerint kb ha nem mondja h műtik észre se veszem:D persze ha az egész fitymát leszedik az más tészta. Nekem speciel a metélt farok nem igazán tetszik és nekem nehezebb is bánnom vele (vagy csak nincs sok tapasztalatom). Viszont ha a páromról lenne szó, természetesen akármit választ elfogadom és nem lenne ezzel gondom. Ami hatékonyabb azt válaszd
Nekem halál mindegy
Utána legyen makulátlan tiszta, és jó illatú.
Milyen lett?
Melyiket választottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!